Drank cadeau: laat een fles bezorgen!

Een topcadeau en zo geregeld!

Kies je fles, vink "Inpakken als cadeau" aan, kies je kaartje, schrijf je persoonlijke boodschap en wij bezorgen de fles voor je. Zo gedaan en altijd goed!

Kanonkop met een persoonlijk kaartje

Je cadeau wordt in de online shop verpakt in een cadeauwrapping met label.

Bezorgd voor nog geen 20 euro


Top 5 cadeau's

Wij hebben de leukste cadeau's. Want je kunt elke fles cadeau geven. Maar we helpen je graag met een top 5 voor elke gelegenheid!

1. Pongrácz Sparkling Brut

Een frisse mousserende wijn met heerlijk lange nasmaak. Wat wil je nog meer? 

12.99

2. Grolsch Beugel XXL 

Dit is wat je noemt een groots cadeau. Klassiek gebrouwen. Stevig goudblond met die unieke volle smaak. In de bekende beugelfles, maar dan wel 1.5 liter. 

14.99

Geef cadeau

Geef cadeau

3. Aberlour 10 Years

Een single malt met een toegankelijke smaak. Duidelijke sherrysmaak, klein beetje kruidig en zeer geschikt voor de beginnende maltdrinker!

31.49

4. Kanonkop Kadette

Mooie wijn die elk jaar in de prijzen valt. Een internationale topper met veel smaak, beetje geroosterd, vol bessen, kersen en zwart fruit. 

11.49

Geef cadeau

Geef cadeau

5. Peter Yealands Sauvignon Blanc

Een verfijnde Sauvignon Blanc. Met een prachtige, super verfrissende smaak met lange, mooie nasmaak. Moet je echt eens proberen!

11.49

Geef cadeau


Andere fles kiezen?

Dat kan natuurlijk ook. Gall & Gall heeft meer dan 1600 cadeaus om uit te kiezen. Doe bijvoorbeeld een whisky cadeau of kies voor een goede bubbel. Kies je voor wijn, houd er dan rekening mee dat wijnen onder 10 euro alleen per doos te bestellen zijn.


Je fles in laten pakken

Dat kan natuurlijk! Kies dan in je winkelmand voor 'inpakken als cadeau'. Je fles wordt dan verpakt in de eigentijdse cadeauwrapping met een label om de hals. 


Cadeaukaart

Weet je niet welke fles het meest geschikt is? Denk dan eens aan de Gall & Gall cadeaukaart! Met deze kaart kun je zelf de waarde bepalen, variërend van € 5 tot € 150. Natuurlijk hebben we een speciale en verrassende cadeauverpakking voor de cadeaukaart. Met een leuke wens erbij, maak je je kado nog persoonlijker. Je kunt de Gall & Gall cadeaukaart bij elke Gall & Gall winkel besteden*. Het bedrag op de cadeaukaart kan in één keer of meerdere keren besteed worden en het resterende bedrag op de kaart blijft onbeperkt geldig. Je kunt altijd het saldo controleren. De cadeaukaart is dus leuk om te geven, fijn om te krijgen! We hebben ook een digitale cadeaukaart, deze koop je snel en eenvoudig in onze webshop. Ideaal voor de late beslissers, want deze kun je direct besteden of via de mail sturen. Je ontvangt deze namelijk direct via de e-mail. Lees hier de algemene voorwaarden van de kadokaart.

KOOP EEN CADEAUKAART

* Het resterende tegoed kan niet contant worden uitbetaald.


Drank accessoires

Wijnaccessoires en andere mooie gadgets maken jouw cadeau compleet. Op zoek naar geschikte accessoires? Lees meer over drank accessoires zoals boeken, glazen, klimaatkasten, kurkentrekkers en meer!