(11)

44.99
Malt
Fles

Wat anderen vinden: 4,2

26 Feb 2016

"IJswhiskey"

Deze whisky is bedoeld om in de vriezer te bewaren en ijskoud te drinken. Zet dat er dan ook bij.

één van de één bezoekers vindt dit behulpzaam.


07 Mrt 2019

"Cold Sweat Gold"

Ijskoud drinken? Kan, maar je mist een hoop smaak. Maar heeft ook weer zijn verrassing bij iedere slok, want bij de langzame opwarming van de whisky komt er meer smaak maar voren. Uiteindelijk, wanneer een groot gedeelte van de kou weg is, is de whisky zeer smaakvol en zacht, totaal geen rokerige geur of smaak (persoonlijk heb ik daar een hekel aan). Elke slok is daardoor een verrassing. Echt een aanrader voor beginnende als gevorderde whisky drinkers.


07 Sep 2018

"Heeeeeerlijk !"

.............Inderdaad...........Ijskoud ! Heerlijk ; een soort Seduction. Aanrader, Smooth !


20 Mrt 2018

"De lekkerste whisky die ik heb geproefd!"

Ik ben geen fervent whisky drinker, maar deze ging erin als zoete koek. Alleen de geur al! Echt heerlijk.


14 Jan 2018

"Topper!"

Voor jij n échte topper, héérlijk single malt! Gewoon puur mar koud drinken (uit de varies er of de koelkast) écht écht genieten!


29 Dec 2016

"Dalwhinnie winter,s gold"

Heerlijke whisky, is voor mij top.


29 Nov 2015

"Mijn winterse favoriet."

Zacht en fruitig, perfect voor een beginner zonder een pipetje. Mijn persoonlijke favoriete voor in de winter.


19 Okt 2015

"Pareltje uit de Dalwhinnie range"

Hele fijne rijke en volle smaak


27 Jul 2017

"Bijzondere ervaring"

Een bijzondere ervaring, omdat het van smaak verandert door de temperatuur verandering. Op normale temperatuur niet heel bijzonder voor de neus, maar de smaak maakt dat weer goed. Een bijzondere whisky, vooral aan te raden als je van whisky on the rocks houdt!


27 Dec 2018

"Teleurstelling"

Gezien de recenties die hierover geschreven zijn en mijn ervaring met andere Dalwhinnie whisky’s was dit een regelrechte teleurstellig. Whisky vanuit de vriezer gedronken. Bij mij komt deze whisky over om een mislukte batch toch verkoopbaar te maken met een mooi verhaale over ijskoud water, enz. Vond hem niet lekker, scherp en vooral niet de smaak die ik ervan verwacht, jammer.


09 Feb 2016

"Smakeloos"

Om de productieniveaus in stand te houden worden steeds meer whisky's op de markt gebracht met minder jaren lagering, én met minder smaak. Ondanks dat producenten het tegenovergestelde beweren. Een goede whisky heeft tijd nodig, en dat heeft deze Dalwhinnie niet gekregen. Helaas, vroeger werden e door deze producent mooie whisky's gemaakt, dit is smakeloze rommel.


Recent bekeken