Skip to main content

Smaakprofielen


Big Red

Big Red Smaakprofiel
Big Red Smaakprofiel

Dit ben jij: soepel, veel smaak en intens. Jij houdt van volle, soepele, zijdezachte wijnen.

Denk aan neervallen op een bed vol kussens en je hebt jouw smaakprofiel. Je houdt van zongerijpte, soepele tannines en van veel smaak. Je wilt namelijk wel wat proeven. Je scoort dan ook hoog op smaakintensiteit. Verder zie je een wijn het liefste als je bankrekening: vol. De wijnen in dit profiel zijn meestal wat duurder. Wil je wat minder uitgeven? Ga dan voor een Easy Rider.

TIPS VOOR JOUW SMAAKPROFIEL

Als jouw smaakprofiel is aangemaakt weet je welke wijnen er goed bij je passen. Maar wat kun je er nog meer mee? Lees onze tips!

Meer over je smaakprofiel

JE PERSOONLIJKE WIJNMATCHES

In dit overzicht staan de wijnen die je vast lust, omdat ze binnen je smaakprofiel passen. Maar je persoonlijke favorieten vind je terug in je account. Dit zijn de wijnen die precies bij jouw persoonlijke smaakvoorkeuren passen. 

Je persoonlijke smaakprofielen

Alle smaakprofielen

Alle smaakprofielen

Met jouw smaakprofiel weet je welke wijnen er bij je passen. Maar misschien vind je een wijn uit een ander smaakprofiel ook lekker. Wil je meer weten over andere smaakprofielen?

Bekijk alle smaakprofielen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.