Skip to main content

Wat kun je ermee?


Smaakprofielen

Flessen wijn
Flessen wijn

Je smaakprofielen zijn aangemaakt. En wat kun je er nu mee? Lees onze tips en leer je smaakprofiel overal toe te passen.

JOUW SMAAKPROFIELEN: LEKKER MAKKELIJK!

Winkel

Met jouw smaakprofielen wordt wijn kiezen in de winkel makkelijker dan ooit. En kom je er in je eentje toch niet helemaal uit: dankzij jouw smaakprofielen vind je samen met onze medewerkers in no-time een wijn die bij je past. 

Online

Online wijn kopen is al snel verdwalen in een eindeloze zoektocht. Waar begin je? Welke wijn past bij jouw smaak? En, misschien nog wel belangrijker, welke helemaal niet? Jouw smaakprofielen wijzen je online de weg naar jouw favoriete wijnen. 

Rode wijn
Rode wijn

Restaurant 

Wijn bestellen in een restaurant? Laat je adviseren. Met de beschrijving van jouw smaakprofiel vind je ook hier de perfecte fles. En maak je indruk op de sommelier, omdat je precies weet wat jouw smaak is. 

Cadeau

Stel je bent op zoek naar een cadeautje. Zeg voor ‘n vriendin of de buurman. Je staat voor het schap en hebt geen idee welke fles je moet kiezen. Herken je dat? Vraag dan gewoon naar zijn of haar smaakprofielen en je wijnkeuze pakt altijd goed uit. 

Op wijnavontuur

Met jouw smaakprofielen is het eenvoudiger om te variëren. Kies eens een wijn uit jouw smaakprofielen die je nog niet kent. Bijvoorbeeld van een andere druif of uit een ander land.

ALLE SMAAKPROFIELEN

Smaakprofielen
Smaakprofielen

Met jouw smaakprofielen weet je welke wijnen er bij je passen. Maar misschien vind je een wijn uit een ander smaakprofiel ook lekker. Wil je meer weten over andere smaakprofielen? Bekijk dan alle smaakprofielen.

Meer smaakprofielen

SMAAKPROFIELEN WIJNBOXEN

Direct proberen of je smaakprofiel klopt? Probeer de smaakprofielen wijnbox. Speciaal samengesteld om kennis te maken met jouw smaakprofiel. 

Er is voor elk smaakprofiel een wijnbox gevuld met 6 prijswinnende wijnen verpakt in een prachtige doos. Naast de wijnen vind je in de wijnbox een flyer met uitleg over de wijnen en een informatieblad waarop je precies kunt zien hoe je het best wijn kunt proeven. En het geheel wordt in een prachtige box bij je afgeleverd. Ook een erg origineel cadeau!

Bekijk de smaakprofielen wijnboxen

NAAR JE PERSOONLIJKE SMAAKPROFIELEN

Als je je smaakprofiel hebt opgeslagen kun je via ‘mijn account’ je smaakprofielen terugvinden. Log in en je ziet direct de flessen die perfect bij je passen. Vergeten op te slaan? Ga dan naar mijn account en maak met je e-mailadres een account aan. Je ziet dan direct je smaakprofielen terug.

> Naar mijn account

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.