Skip to main content
Spa Finesse

Water 5.0

Per fles

Spa Finesse

150CL

Een heerlijk mineraalwater met van nature lichtbruisend koolzuur. Het koolzuurgas ontstaat gedurende de reis die het water ondergronds aflegt als onderdeel van het filteringsproces.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Spa Finesse

Door het contact dat het water heeft met specifieke koolzuurhoudende rotslagen op enkele honderden meters diepte, komt er koolzuur vrij. De bron waaruit dit water ontspringt, is de oudste bron van Spa, vernoemd naar de Belgische koningin Marie-Henriette. Het lage mineraal- en zoutgehalte en het lichte koolzuur maken Spa Marie Henriette een lekker mineraalwater om overdag te drinken en bijzonder geschikt voor consumptie tijdens de maaltijd.

5.0
Inhoud 150 Centiliter
Ingrediënten Analyse (mg/l): Ca: 11 Mg: 5,5 Na: 9 K: 1 ci: 5 so4: 8,5 no3:
Contactgegevens Leverancier
S.A. Spa Monopole Rue A. Laporte 34, B-4900 Spa Website: www.spawater.com Telephone: 0900-7729283 €0,10/min
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

België
Spadel

De missie van Spadel is om het water en de mens, het beste van de natuur, dicht bij elkaar te brengen.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen