Skip to main content
Spirited Union Pink Grapefruit & Rose

Witte Rum

Spirited Union Pink Grapefruit & Rose

70CL 38%

Om de frisse Swazi rum te complementeren, is die gedistilleerd met de schil van geurige roze grapefruit. Voor de perfecte balans tussen zoet, zuur en bitter, is de rum geinfuseerd met bloed-sinaasappel.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Spirited Union Pink Grapefruit & Rose

Exclusief verkrijgbaar bij Gall & Gall
'Vapour distilled for floral aromas'

De bloemige toon is afkomstig van vapour infused rozen . Die rijke en zeer geurige rozenblaadjes werken zeer goed samen met de honing-achtige tonen aanwiig in vlierbloesem. Die vier ingredi√ęnten vormen samen de perfecte eenheid tussen citrus en bloesem. Drink Spirited Union Pink Grapefruit & Rose Botanical Rum met gemixt tonic, spa rood of in een van je favoriete rum cocktails.

Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 38%
Contactgegevens Leverancier
Spirited Union Distillery B.V.
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen