Skip to main content
Spirited Union Queen Pineapple & Spice

Bruine Rum 5.0

Spirited Union Queen Pineapple & Spice

70CL 38%

Die rum is een combinatie van op hout gerijpte Panamese Rum met Queen Victoria ananas. Die mini-ananas heeft een geurige goudoranje schil en sappig heldergeel vruchtvlees en is zoeter en geuriger dan de gebruikelijke ananas, wat resulteert in een heerlijk rijk aroma.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Spirited Union Queen Pineapple & Spice

Exclusief verkrijgbaar bij Gall & Gall
'A taste of the tropics'

Om de zoete smaak van ananas te balanceren en een mooi afgeronde smaak te creëren, is kaneel gedistilleerd om een beetje warmte toe te voegen aan de rijk smakende tropische rum. Drink Spirited Union Queen Pineapple & Spice Botanical Rum puur, gemixt met lemonade of ginger beer, of in een van je favoriete rum cocktails.

5.0
  • Erg onder de indruk van deze geweldige rum. Op de neus ruik je echte, verse ananas, in combinatie met de op hout gerijpte rum is dit echt genieten. Ik heb de rum eerst gemixt met Fever Tree ginger beer. Maar ook puur op ijs is deze rum echt heerlijk. Net als de Organic Coconut van Spirited Union Distillery ,een nieuwe favoriet.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 38%
Contactgegevens Leverancier
Spirited Union Distillery B.V.
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen