Skip to main content
Spirited Union Sweet Orange & Ginger

Bruine Rum 5.0

Spirited Union Sweet Orange & Ginger

70CL 38%

Die op hout gerijpte rum van Jamaica is geïnfuseerd en gedistilleerd met Valencia- en Curacao sinaasappels. Die worden met de hand geschild en geven een rijk citrus aroma en heerlijk zoete smaak.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Spirited Union Sweet Orange & Ginger

Exclusief verkrijgbaar bij Gall & Gall
'A bite of ginger for Jamaican heat'

Om eenheid te creëren wordt verse gember-wortel toegevoegd aan de rum. Dit geeft een kick van scherpte en warmte, wat de zoete smaak van suikerriet perfect complementeert. Drink Spirited Union Sweet Orange & Ginger Botanical Rum puur, gemixt met Ginger Ale /Beer, of in een van je favoriete rum cocktails.

5.0
  • Ik was al fan van Spirited Union rum, maar nu er nieuwe smaken aan het assortiment zijn toegevoegd helemaal! De Sweet Orange en Ginger laat zich makkelijk mixen (inspiratieloos? Scan de QR code op de fles voor recepten) en is ook toegankelijk voor mensen die niet per se gek op rum zijn. De sinaasappel en ginger geven deze rum een tasty twist!
  • Op advies de rum gemixt met frisdrank. Toch de rum puur geprobeerd en dan komt de sweet orange heel goed naar boven echt een aanrader om puur te drinken!
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 38%
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen