Skip to main content

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Heineken waarschuwt voor de veiligheid van de 25cl fles met draaidop >

Tails Passion Fruit Martini

Kant & klaar 5.0

NIEUW

Per fles

Tails Passion Fruit Martini

50 cl 14,9%

Een van de populairste cocktails van dit moment! Tropisch en elegant, een cocktail vol passie! Met Tails haal je met 1 fles alles in huis voor deze heerlijke cocktail! Schud Tails Passion Fruit Martini met ijs, schenk uit in een mooi cocktails glas en garneer met een halve passievrucht. Die blijft perfect drijven op de zachte schuimlaag. Precies zoals je hem in de bar krijgt! 

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Tails Passion Fruit Martini

Deze tropische cocktail met de smaak van passievrucht, citrus en een tikje vanille is op basis van 42BELOW Vodka. Deze Nieuw-Zeelandse Vodka is heerlijk 'smooth' en gemaakt met hoge kwaliteit gezuiverd water. Deze cocktail is gecreeërd door Douglas Ankrah die hem eerst de Maverick Martini noemde.

Heb je geen shaker in huis, gebruik dan een (schoon en leeg) jampotje! Genoeg voor 4 cocktails.

Tails wordt geleverd zonder glas. Wil je er wel een mooi cocktailglas bij? Spaar nu mee voor cocktailglazen of een shaker!

5.0
  • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
    Heerlijke cocktails! Smaakt precies zoals een vers gemaakte cocktail in de bar en met dezelfde schuimlaag!
Inhoud 50 Centiliter
Alcoholpercentage 14,9%
Ingrediënten No allergens
Contactgegevens Leverancier
Bacardi Website: www.bacardilimited.com Bacardi-Martini Belgium NV Medialaan 50, 1800 Vilvoorde, Belgium
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Verenigd Koninkrijk, London
Tails London

Tails is een kant & klare cocktail. Je hoeft alleen nog maar ijs in een shaker te doen, een Tails Cocktail toe te voegen, goed schudden en uit te schenken in een mooi glas.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.