Skip to main content

Veiligheidswaarschuwing:  Texels Skuumkoppe. Klik hier voor meer informatie.

Talisker 10 Years Old met mok

Geschenkverpakking 4.3

Per artikel

Talisker 10 Years Old met mok

70CL 45,8%

Talisker is de enige malt whisky die geproduceerd wordt op het eiland Skye. Hij vindt zijn oorsprong in 1830, de unieke opstelling van de ketels bezorgt Talisker zijn speciale karakter. De naam komt van het Noors " Thalas Gair" wat "hellende rots" betekent.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Talisker 10 Years Old met mok

Een unieke smaak, rokerig, zoet en krachtig. Perfect te combineren met gerookte gerechten, zeevruchten of oesters. Drink hem puur of met ijs.

Lees meer over Talisker en hoe je ook met deze whisky heerlijke cocktails kan maken!

4.3
  • Goede prijs kwaliteit verhouding, smaakvol
  • Hoewel er op de verpakking een recept staat om deze whisky bij chocolademelk te voegen, vind ik dat persoonlijk toch jammer van de whisky. Ik geniet er liever puur van dus ook zonder ijs. Mijmer weg met eenlekker glas en denk terug aan dat reisje naar Schotland.
  • De whisky zelf was prima, alleen jammer dat er 2 glazen beloofd worden en je vervolgens 1 mok krijgt.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 45,8%
Contactgegevens Leverancier
CXC UK Packaging GuinnessUDV Scotland Ltd Whitehouse Industrial Estate, Runcorn WA7 3BE, Verenigd Koninkrijk
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland, Isle of SKye
Talisker Isle of SKye

TALISKER – Made by the sea ! Gelegen in de Island region was Talisker heel lang de enige malt whisky die geproduceerd werd op het eiland Skye. Nu is het de oudst werkende distilleerderij. In 1830 werd de distilleerderij gebouwd door Hugh en Kenneth Mac Askill aan Loch Harport, Carbost. De unieke opstelling van de ketels bezorgt Talisker zijn speciale karakter. De naam komt van het Noors “ Thalas Gair” wat “hellende rots” betekent. De onvoorspelbare elementen van het ruige eiland ontmoeten de onvervalste schoonheid om Talisker single malt scotch whisky te creëren: een whisky die net zo wild, zo rauw en toch zo verfijnd is als het eiland zelf.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen