Tess Posthumus

Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reist de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars ter wereld: Door 74 in Amsterdam, waar ze de lekkerste cocktails mixt. Daarnaast schrijft ze tegenwoordig ook voor Gall & Gall.

NIEUWS

Tess heeft een boek geschreven over cocktails. Het heet Cocktails met Tess en is nu overal te koop! Wil je alvast een sneak preview? Lees meer >

Over Tess

Tess Posthumus studeerde Media & Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam en rondde in 2014 haar Master Sociologie af. Tijdens haar studie werkte Tess al in diverse horeca-zaken en werd ze verliefd op de wonderschone wereld van het mixen. Sinds 2009 werkt ze bij een van de beste bars ter wereld: Door 74 in Amsterdam. Haar talent is niet onbekroond gebleven, zo won Tess diverse nationale competities én werd ze de internationale winnaar van The Mixing Star van Disaronno.

Inmiddels reist Tess als freelance hospitality professional de hele wereld over. Zo bezocht ze afgelopen maanden Parijs en Londen als guestbartender, nam ze als jurylid in Milaan een commercial op en was ze in Sri Lanka, Maleisië en Rusland om workshops te geven.

Maar ook in Nederland is de cocktailscene in opkomst. Tess wordt ingehuurd voor evenementen, ontwikkelt signature cocktails en menukaarten en organiseert haar eigen foodpairing avonden in de Supperclub. Je kan de avonturen van Tess volgen op haar blog waar ze blogt over haar belevenissen, andere bartenders interviewt en je update over haar onderzoek naar Nederlandse jenever. Ook kun je haar avonturen volgen via Instagram. En nu vind je haar avonturen en mixen ook op gall.nl!

Tess uitgeroepen tot beste bartender van Nederland

Op woensdag 3 juni is Tess, bartender van cocktailbar Door 74, in de Chicago Social Club op het Leidseplein gekroond tot Dutch World Class Bartender of the Year, ofwel beste bartender van Nederland. In de finale liet ze zeven andere - allen mannelijke - bartenders achter zich. Door haar overwinning vertegenwoordigt ze in de zomer van 2015 Nederland in Kaapstad, waar de internationale World Class (48 deelnemende landen) finale plaatsvindt. Lees meer over Tess haar overwinning.

Het maken van een lekker drankje is geen rocket science en ik kan niet wachten om heel Nederland cocktails te leren mixen! - Tess Posthumus