Skip to main content
Texels Vuurbaak Bier Fles

Amber

Per fles

Texels Vuurbaak Bier Fles

30CL 5,5%

Texels Vuurbaak is een Irish Red Ale. Vol rood. lekker moutig. een fruitige zacht bittere afdronk en met tonen van amandel en karamel. De Texelse bierbrouwerij brouwt unieke speciaalbieren van uitsluitend natuurlijke grondstoffen. 
 
 

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Texels Vuurbaak Bier Fles

30CL

Alles over Texels Vuurbaak Bier Fles

Texels Vuurbaak is een Irish Red Ale. Vol rood. lekker moutig. een fruitige zacht bittere afdronk en met tonen van amandel en karamel. De Texelse bierbrouwerij brouwt unieke speciaalbieren van uitsluitend natuurlijke grondstoffen. 
 
 

Onder de Waddenlucht, midden tussen de uitgestrekte groene weiden aan de rand van natuurgebied ‘De Hoge Berg’ staat de voormalige zuivelfabriek van Oudeschild. Waar vroeger kaas werd gemaakt, glanzen nu de koperen brouwketels. Het hart van een brouwerij waar bijzonder Texels bier zijn oorsprong vindt.De Texelse bierbrouwerij brouwt unieke speciaalbieren van uitsluitend natuurlijke grondstoffen. Dat echte, dat authentieke, dat maakt dat mensen zeggen: ‘Ja, dit is Texels.’ Overheerlijke speciaalbieren, geroemd om hun volle, romige smaak en geprezen om hun zacht frisse afdronk. Speciaalbier zo puur als het eiland zelf! 

Bevat cereals and their derivatives, barley and barley products
Beschrijving Gebrouwen in de stijl van Ierse Red Ale is de smaak van Vuurbaak moutachtig met een verrassend hoppige toets. Zijn heldere, koperkleurige gloed dankt dit speciaalbier aan donker geroosterde gerst, geoogst op Texel.
Inhoud 30 Centiliter
Alcoholpercentage 5,5%
Ingrediënten Ingrediënten: water, GERSTEMOUT, GERST, hop, suiker, gist.
Allergie-informatie Cereals and Their Derivatives, Barley and Barley Products
Contactgegevens Leverancier
Texelse Bierbrouwerij BV Schilderweg 214B, 1792 CK, Oudeschild Website: www.texels.nl Texelse Bierbrouwerij Schilderweg 214b Oudeschild TEXELSE BIERBROUWERIJ. SCHILDERWEG 214B OUDESCHILD, NEDERLAND
Voedingswaarden
Soort per 100 ml
Energie 54 Kilocalorie (227 Kilojoule)
Vetzuren, totaal verzadigd 0 Gram
Eiwitten 0.5 Gram
Suikers 0 Gram
Koolhydraten 5.2 Gram
Vetten 0 Gram
Zout 0.01 Gram
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.