Skip to main content
V2C Dutch Dry Gin Navy Strenght

Gin

Per fles

V2C Dutch Dry Gin Navy Strenght

50CL 41,5%

Er zijn veel manieren om van de V2C Navy Strength Gin te genieten, puur voor de echte kenner of in een heerlijke gin en tonic.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over V2C Dutch Dry Gin Navy Strenght

In de dagen van ontdekking van de wereldzeeën was Nederland een grote zeevarende natie.

Gin was toen de remedie tegen veel dingen die opvarenden op volle zee tegenkwamen. De kostbare drank werd vaak benedendeks naast het buskruit opgeslagen. Om ervoor te zorgen dat het buskruit nog steeds zou ontploffen in het geval van een gin-lekkage, werd een 57% alcohol per volume / 100 proof gin gedistilleerd. Die spirit werd bekend als Navy Strength Gin.

Vanwege zijn hoge alcoholpercentage is de Navy Strength Gin een uitstekende basis voor cocktails of voor een op gin gebaseerde Martini of een Bloody Mary (origineel een Red Snapper genoemd als je gin gebruikt in plaats van Vodka).

Perfect Serve:

  1. ml V2C Navy Strength Gin
  2. ml Tonic Water
Lekker bij Puur en in cocktails
Inhoud 50 Centiliter
Alcoholpercentage 41,5%
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland
V2C

''Founded by Friends'' V2C is geboren in Amsterdam en geïnspireerd door de wereld. Met precisie vervaardigd van de puurste ingrediënten, is deze Nederlandse droge gin perfect om met vrienden een glas te heffen en het moment onvergetelijk te maken. “Make it Memorable”

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen