Skip to main content
Argiolas Merì Vermentino di Sardegna
Italië

Fruit Lover

Jouw Premium prijs

Argiolas Merì Vermentino di Sardegna

Italië - Vermentino 2022 75CL 13%

100% Vermentino uit Sardinië met de smaak van citroen. Daarnaast anijs, verse groene kruiden en een klein bittertje. Een heerlijke wijn om te schenken bij sushi.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Argiolas Merì Vermentino di Sardegna

Italië 2022 75CL

Alles over Argiolas Merì Vermentino di Sardegna

100% Vermentino uit Sardinië met de smaak van citroen. Daarnaast anijs, verse groene kruiden en een klein bittertje. Een heerlijke wijn om te schenken bij sushi.

Sardinië is een zeer centraal gelegen eiland in de Middellandse Zee. Hier vind je wel 50 verschillende druivensoorten. Natuurlijk ook de kruidige Vermentino. Van deze druif maakt Argiolas de Vermentino di Sardegna 'Merí'. In de wijn proef je de smaak van citroen. Daarnaast anijs, verse groene kruiden en een klein bittertje. Het is een heerlijke smaakvolle wijn om te schenken bij visgerechten. Doe je zelf een plezier en schenk hem ook eens in combinatie met sushi.

Lekker bij sushi en sashimi
Druivensoort
Druivensoort
Vermentino
De vermentino druif kan zeer verschillende wijnen opleveren: van fris tot perzikachtig vol van smaak.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving 100% Vermentino uit Sardinië met de smaak van citroen. Daarnaast anijs, verse groene kruiden en een klein bittertje. Een heerlijke wijn om te schenken bij sushi.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13%
Soort vermentino
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Italië
Contactgegevens Leverancier
Argiolas Via Roma, 56/58, SERDIANA, Italy Website: WWW.ARGIOLAS.IT Email: b.pinna@argiolas.it
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Lekker bij sushi en sashimi

Ons verhaal

Italië, Cagliari
Italië, Cagliari
Agriolas Italië, Cagliari
Het Serdiana landgoed, opgericht sinds 1900, is omringd met een betoverend landschap en bezaaid met belangrijke historische overblijfselen. Het landgoed heeft een oppervlakte van ongeveer 20 hectare in het platteland van Sibiola, in de gemeente Serdiana. Er wordt geteeld met de traditionele druivensoorten. Traditie getrouw gaat de wijngaard over van ouder naar kind. Vandaag de dag wordt de wijngaard door de derde Argiolas generatie, Antonio’s kleinkinderen gerund.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.