Skip to main content
Vive Le Vin Blanc Geschenkverpakking

wijnbox

2e halve prijs

Vive Le Vin Blanc Geschenkverpakking

75CL 0%

Geschenkverpakking met een fles Château Hautes Terres Bordeaux Blanc en het sympathiek, geïllustreerde boekje met anekdotes over wijn: Vive le Vin! Een leuk cadeau voor iedere wijnliefhebber.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Vive Le Vin Blanc Geschenkverpakking

Geschenkverpakking Château Hautes Terres Bordeaux Blanc met Vive le Vin Boekje Vive le Vin! Een leuk cadeau voor iedere wijnliefhebber: een mooie witte Bordeaux en een sympathiek, geïllustreerd boekje met anekdotes over wijn: wijn & spijs, de wijnbranche in de Bordeaux, hoe zit 't met de Premier Cru's in de Bourgogne? Wat vraag je een sommelier? Alles komt aan bod...

Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen