Skip to main content
Volcan Blanco Tequila

NIEUW

Tequila

NIEUW

Volcan Blanco Tequila

Mexico - Tequila 70 CL 40%

Volcan Blanco is een unieke assemblage van 70% Lowlands agave - verwerkt op de traditionele manier- en 30% Highlands agave met een modern productieproces.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Volcan Blanco Tequila

Het resultaat is een complexe en elegante spirit die de herbale, citrus- en kruidige tonen van de Lowlands samenbrengt met de fruitige tonen van de Highlands. Een tequila die heerlijk is in cocktails, puur en on the rocks.

Smaak -
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Contactgegevens Leverancier
MHCS 9 avenue de Champagne 51200 Epernay- France Website: www.responsibledrinking.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Mexico, Jalisco
Volcan Jalisco
  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.