Skip to main content
Vording's Gin

Gin

Vording's Gin

70CL 45%

Vording's Gin is een Nederlandse gedistilleerde gin en kenmerkt zich door de karakteristieke geur en smaak van hand-getoast cederhout. Het licht rokerige en verfijnde karakter is verrijkt met tonen van sinaasappel, jeneverbes en kaneel.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Vording's Gin

Het resultaat is een zijdezachte en frisse gin. Deze moderne klassieker is de perfect keuze voor iedere gin en tonic, klassieke cocktail of puur in je glas.

Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 45%
Contactgegevens Leverancier
Vording Spirits Website: www.vordingspirits.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland, Amsterdam
Vording's Amsterdam

Vørding’s Gin is een Nederlandse gedistilleerde gin en kenmerkt zich door de karakteristieke geur en smaak van hand-getoast cederhout.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen