Skip to main content
Warsteiner Brewers Gold Cocktailkit

Cocktailkit

Per fles

Warsteiner Brewers Gold Cocktailkit

53CL 5,2%

Warsteiner introduceert de beercocktail kit! Een luxueuze giftpack voor liefhebbers die thuis het beste van 2 werelden willen creëren; Warsteiner bier en een heerlijke cocktail. De eerste editie van deze beercocktail kit is samengesteld met ons nieuwe bier Brewers Gold.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Warsteiner Brewers Gold Cocktailkit

Brewers Gold is een moderne interpretatie van een Duitse brouwtraditie. Deze smaakvolle doordrinker is vernoemd naar de gelijknamige hopsoort Brewers Gold. De kruidigheid van de hop en de gekarameliseerde granen geven het bier een ronde en zachte smaak die doet denken aan caramel-shortcake, bastognekoeken en honing-carrot cake.
Ervaar zelf hoe de smaaknotities van Brewers Gold samenkomen met een palet van bijzondere smaken van de cocktail blend zoals rum, ananas, kers, drop en koffie. De garnering bestaat uit laurierblaadjes en een subtiel rietsuiker randje op het glas.

Dit biercocktail concept is opgezet in nauwe samenwerking met de cocktail experts van Dr. Watson in Leeuwarden.

Bevat barley and barley products, cereals and their derivatives
Inhoud 53 Centiliter
Alcoholpercentage 5,2%
Allergie-informatie Barley and Barley Products, Cereals and Their Derivatives
Contactgegevens Leverancier
Warsteiner Brauerei Haus Cramer KG 59564 Warstein Mehrwegflasche
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Warsteiner
Warsteiner

De Warsteiner Brouwerij werd in 1753 opgericht, en is één van de grootste zelfstandige brouwerijen in Duitsland. Het boegbeeld is het merk Warsteiner, één van de meest toonaangevende premium pilseners uit Duitsland.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen