Exclusieve whisky en vintages van over de hele wereld

Gall & Gall heeft een zeer groot assortiment whisky’s uit diverse landen en met de mooiste verhalen. Niet alleen voor de bekende whiskymerken, maar ook voor bijzondere en exclusieve whisky’s kun je bij ons terecht. 

Bekijk alle exclusieve whisky's  

Verschillende landen

Dat er in Schotland whisky wordt gemaakt is bekend, maar wat dacht je van IJsland, Zweden, Tsjechië of Zwitserland. Of onze zuiderburen België. Niet op grote schaal, dus zorg dat je op tijd besteld en een van deze bijzondere whisky’s in je collectie hebt.

Uit Japan

De Japanners kwamen aan het eind van de 19e eeuw naar Schotland om te kijken hoe dat whisky stoken eigenlijk ging. Na de nodige ervaring te hebben opgedaan gingen ze terug naar hun thuisland en begonnen met het stoken van kwalitatief hoogwaardige whisky’s. Eerst alleen voor het eigen land, maar het duurde niet lang voor er wereldwijd interesse voor kwam. En zo het geschiede.
Bekijk alle Japanse whisky

Whisky uit India

De distilleerderij van Paul John is in Goa in India. Hier maken ze vanaf 1992 blended malts, maar vanaf 2008 zijn ze ook begonnen met het maken van premium malts. De Master Distiller Michael John koos Indiase ingrediënten om de whisky de karakteristieke smaak van het land mee te geven. Door het warme weer rijpt de whisky sneller in India dan in Europa. En er is een hogere verdamping. Daardoor kan een 4-5 jaar oude Indiase whisky worden vergeleken met een 15 jaar oude Schot. Probeer het zelf maar eens!

Bekijk alle Indiase whisky

Oudste jaren

Wat dacht je van bijzonder oude whisky’s: de 51 jaar oude Glenglassaugh. De Glenglassaugh 51 Years Old staat symbool voor het vakmanschap van Glenglassaugh. Speciaal geselecteerd door Master Distiller Billy Walker, non- chill filtered en op vat sterkte gebotteld maken deze whisky speciaal. Wereldwijd zijn er slechts 191 flessen vermarkt van deze parel.

Bekijk meer Glenglassaugh >

10% korting met de Klantenkaart

Wanneer je een Gall & Gall klantenkaart hebt, ontvang je ook nog eens 10% korting op whisky. Voor 10 euro per jaar heb je altijd 10% korting op whisky (en wijn en mousserende wijn). En dat heb er je met zo'n mooie fles whisky zo uit! Wanneer je een klantenkaart bestelt, heb je direct korting. 

Bestel een klantenkaart >