Concoursen

De International Wine & Spirit Competition

De International Wine & Spirit Competition is een jaarlijks wijn- en gedistilleerd concours in november in Londen. Het is in 1969 opgericht door de oenoloog Anton Massel. Elk jaar ontvangt de competitie inzendingen uit meer dan 80 landen wereldwijd. De jurering is in twee fasen; blind proeven en een gedetailleerde technische analyse door een onafhankelijk laboratorium. Dit concours heeft speciaal gebouwde panden met temperatuur gecontroleerde kelders en opslagfaciliteiten voor meer dan 30.000 flessen!!

Het duurt meer dan zes maanden om alle producten te sorteren in meer dan 1.500 categorieën, afhankelijk van de regio, stijl, of type wijn en oogstjaar. De wedstrijd maakt gebruik van meer dan 250 gespecialiseerde proevers van over de hele wereld. Velen zijn Masters of Wine, sommige zijn wijnmakers of stokers, anderen zijn vakspecialisten.

Alle Prijswinnende IWSC wijnen

International Wine Challenge IWC

De International Wine Challenge (IWC) bestaat al 33 jaar. De IWC staat bekend als het wijnconcours waarbij een bijzonder zorgvuldige selectie van prijswinnaars plaatsvindt. Alle wijnen worden blind geproefd en beoordeeld op hun smaakstijl, regio- en oogstjaar typiciteit. Elke médaille winnende wijn is geproefd bij drie verschillende proeverijen met hierbij minimaal 10 verschillende professionele proeverszo als ‘Master of Wines’.

Alle prijswinnende IWC wijnen

Voorproefje van ISWC & IWC winnaars


(2 stemmen)
38.99
Vol wit
Fles Doos (6)

269.00
Rode wijn
Fles Doos (6)

69.00
Stevig rood
Fles

2 Reviews

(23 stemmen)
16.99
Fris wit
Fles Doos (6)

4 Reviews

(70 stemmen)
17.99

KAART HOUDERS


12.59
Stevig rood
Fles Doos (6)

10 Reviews

(88 stemmen)
38.99
Stevig rood
Fles Doos (6)