Skip to main content
0
€ 0.00

Wijnevent

Op zondag 14 april is het zover! Het Proef! Tuin wijnevent speciaal voor onze kaarthouders. Gall & Gall en onze wijnleveranciers nodigen je uit in Hotel Arena Amsterdam. Hier kun jij, als echte wijnliefhebber, wijnen proeven en ontdekken wat de lekkerste wijnen zijn van dit voorjaar en deze zomer. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal tickets! Let op: je wordt met de onderstaande link doorgestuurd naar een externe website.

Koop hier jouw ticket

DE DETAILS

Locatie: Hotel Arena Amsterdam  
Wanneer: zondag 14 april 
Tijd: 13:00 – 17:00 uur  
Kosten: €15,- p.p. 
Ticket is inclusief: het proeven van verschillende wijnen, de lente wijngids, een gratis drankje, hapjes, deelname aan diverse workshops, kortingscoupon. 

Hotel Arena

Wijnen 

Welkom in de Proef! Tuin. Op dit wijnevent vind je zeer exclusieve wijnen, maar ook andere bijzondere wijnen: van biodynamisch tot alcoholvrij, van Franse klassiekers tot Oost-Europese ontdekkingen. Ook laten wij de nieuwste trends zien en kun je de lekkerste wijnen proeven van 17 wijnhuizen en kennismaken met de wijnmakers. 

Masterclasses 

Laat de experts je meenemen in de wereld van wijn. Zij vertellen alles over hun passie voor wijnen en laten je kennis maken met hun favoriete topwijnen. Benieuwd welke wijnen passen bij jouw favoriete gerechten? Ook daar helpen onze experts je graag mee!   

Smaakprofielen 

Welke wijn past bij jou? Geen idee? Doe de test! 13 vragen, welke je binnen 24 seconden kunt beantwoorden. De antwoorden op deze vragen geven ons een heel goed beeld van jouw smaakvoorkeuren. Bij Gall & Gall zijn alle wijnen beoordeeld op deze smaakelementen en ingedeeld in een van de 18 smaakprofielen. Zondag 14 april krijg je de kans om jouw smaakprofiel te proeven. 

Deze leveranciers zullen bij het event aanwezig zijn. Probeer een selectie van wijnen van: 

Let op: je wordt met de onderstaande link doorgestuurd naar een externe website.

Koop hier jouw tickets

LOCATIE

Hotel Arena
's-Gravesandestraat 55
1092 AA Amsterdam

Let op: we raden je aan om met het openbaar vervoer te komen!

Toegang tot het wijnevent via het park aan de zijde van ‘s-Gravesandestraat 

Locatie Hotel Arena