Skip to main content

Ontdek wijn


Top 5 wijnen

Top 5 wijnen

Bij Gall & Gall vind je wijnen voor elke smaak en elk budget. Probeer eens een van onze prijswinnende wijnen: bekroond met een medaille door een bekende wijnjournalist of wijnwedstrijd. Met een van deze wijnen zit je zeker goed! Benieuwd naar onze top 5 wijnen? Of je nu zoekt naar rood, wit of rosé: jouw nieuwe favoriet vind je zo heel gemakkelijk!

Bekijk alle wijnen

TOP 5 RODE WIJN

Ben je een rode wijn fan? Probeer dan een van deze rode wijnen. Of je nu geniet van een glas rode wijn bij het diner of in de avond op de bank een glas drinkt: dit zijn onze favorieten!

TOP 5 WITTE WIJN

Witte wijnen worden vaak gezien als borrelwijn, maar deze kun je perfect combineren bij je diner. Zo smaakt een glas chardonnay heerlijk bij zalm en smaakt een sauvignon blanc heerlijk bij een frisse salade. Uiteraard is een gekoeld glas witte wijn ook heerlijk bij de borrel. Geniet van onze top 5 witte wijnen!

TOP 5 ROSÉ'S

Rosé wijnen zijn de ultieme zomerwijnen! In het voorjaar komen de nieuwste rosé altijd tevoorschijn, precies als je er trek in krijgt. En ze smaken ook zo lekker bij de barbecue of zomerse tuinborrel. In onze top 5 vind je gemakkelijk onze favoriete rosé wijnen.

TOP 5 LUXE WIJNEN

Voor een bijzonder moment kies je een bijzondere wijn. Deze top 5 luxe wijnen zijn bijzonder. Door bijvoorbeeld de manier waarop ze zijn gemaakt of de regio waar ze vandaan komen. Sommige wijnen komen van wijnhuizen die al meer dan 500 jaar bestaan. Probeer er eens een uit deze top 5 en ontdek hoe deze luxe wijnen smaken.

TOP 5 DINER WIJNEN

Wijnen die goed bij het diner passen. Dan gaat niet alleen het eten beter smaken, de wijn smaakt ook beter met de juiste combinatie. Zo wordt bijvoorbeeld een cabernet sauvignon zachter van smaak in combinatie met een stuk rundvlees. Zoek de wijn die bij jouw diner past en ontdek het zelf. Of kies er gemakkelijk een uit deze top 5! 

TOP 5 FEEST WIJNEN

Op zoek naar wijn voor je feestje? Zoek niet verder: wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Rood, wit en champagne. Maar ook een handig bag-in-box is ideaal! De inhoud komt overeen met 4 flessen wijn en je schenkt zo een glas in met het handige tapje die in de verpakking zit. Alvast veel plezier!

TOP 5 NIEUWE WIJNEN

Ontdek onze top 5 nieuwe wijnen! Deze wijnen zijn nieuw in ons assortiment en komen van over de hele wereld. Dus wil je je gasten (of jezelf) verrassen met iets nieuws? Probeer dan een van deze nieuwe wijnen. Bij elke wijn hoort een leuk verhaal dat je aan je gasten kunt vertellen. Probeer er eens een!

Lees meer over wijn

Wil jij meer weten over wijn? Lees dan alles over de verschillende wijnsoorten en welk wijnglas je gebruikt voor de juiste wijn. Lees ook alles over de verschillende wijnlanden, zoals: OostenrijkItaliëChili of kom alles te weten over spaanse wijn. Of lees een van de onderstaande artikelen. 

Bekijk alle wijnen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.