Topselectie: 's werelds beste wijnen

Gall & Gall Topselectie: 's werelds beste wijnen!

Bij Gall & Gall koop je niet alleen de lekkerste wijnen voor alledag, maar ook voor wijnen met een uitzonderlijke kwaliteit ben je bij Gall & Gall aan het juiste adres. Deze bijzondere wijnen vind je terug in de Topselectie.

Bekijk alle Topselectiewijnen

Wat is Topselectie?

De Topselectie bestaat enerzijds uit wijnen van bijzondere producenten en topdomeinen. Maar ook producenten van wie we lekkere en betaalbare wijnen verkopen in onze winkel, hebben we hun 'topwijnen' toegevoegd. Deze topwijnen uit Zuid-Afrika, Australië en Argentinië moet je zeker eens proberen!

Uitzonderlijke topwijnen

Ook voor zeer bijzondere wijnen van uitzonderlijke kwaliteit ben je bij Gall & Gall aan het juiste adres! Sommige wijnmakers maken op zulke kleine schaal topwijnen dat het onmogelijk is om alle winkels van Gall & Gall hiermee te bevoorraden. Om onze klanten toch toegang te geven tot deze uitzonderlijke wijnen kun je deze op gall.nl of in de winkel bestellen.

Dit bijzondere assortiment bestaat uit wijnen van bijzondere producenten en topdomeinen. Denk hierbij aan producenten met een uitzonderlijke reputatie uit de Bourgogne of wereldberoemde Châteaux uit de Bordeaux die vaak al meer dan honderd jaar op topniveau presteren. Maar natuurlijk ook de mooiste wijnen uit de bekendste wijngebieden zoals RiojaToscane en Piemonte. Gall & Gall selecteerde hieruit de topwijnen. Daarnaast werken we nauw samen met producenten uit de hele wereld die in bijzondere gebieden wijnen produceren.

Online toegang tot de beste wijnen ter wereld

In de Topselectie vind je de beste wijnen ter wereld. Op kleine schaal geproduceerd, kwalitatief ongeëvenaard en vaak met bijbehorende prijskaartjes. Dankzij de Topselectie van Gall & Gall heb je altijd toegang tot ’s werelds beste wijnen. Proost!

Bekijk alle Topselectiewijnen