Gall & Gall Wijnboxen

Nieuwe wijnen ontdekken? We hebben tien Gall & Gall wijnboxen vol prijswinnende wijnen samengesteld. Dan zit je altijd goed.

De Gall & Gall wijnboxen zijn speciaal samengestelde wijnpakketten om je kennis te laten maken met prijswinnende wijnen. Bijzondere wijnen waar wij en onafhankelijke wijnexperts enthousiast over zijn. Wereldwijd ingekocht bij wijnmakers waarmee we een hechte band hebben. Omdat ze net zulke wijngekken zijn als wijzelf. Daar laten we je graag van meegenieten.

De Gall & Gall wijnbox bevat: 

  • 6 prijswinnende wijnen
  • een informatieflyer over de wijnen
  • inlegvel over wijnproeven

Dit alles verpakt in een prachtige wijnbox! Leuk voor jezelf of als cadeau. Bekijk hieronder alle Gall & Gall wijnboxen en bestel je favoriet extra voordelig.

Gall & Gall Wijnbox Altijd Prijs

Speciaal voor jou selecteerden we wijnen die het in zich hebben om jouw favoriet te worden. Misschien (nog) niet wereldberoemd, maar zeker de moeite waard om ze te leren kennen. In deze Gall & Gall wijnbox zitten 3 rode en 3 witte wijnen. 

Gall & Gall wijnbox La France, bien sûr

Denk je aan wijn, dan denk je aan Frankrijk. Nog altijd is Frankrijk het populairste wijnland voor de meeste Nederlanders. Franse wijnen zijn spannend, traditioneel en divers. Op een Frans etiket staat niet altijd de naam van de druif prominent vermeld. Men is namelijk meer geïnteresseerd in het gebied waar de wijn vandaan komt. En jij, als liefhebber zou dan wel moeten weten welke druiven daar wettelijk zijn toegestaan. Toch? Ontdek ze in de wijnbox.

Gall & Gall wijnbox Bella Italia

In Italië draait alles om het eten. Juist daarom zijn Italiaanse wijnen zulke goede wijnen om aan tafel te serveren. Je zal merken dat Italiaanse wijnen vaak een wat hogere zuurgraad hebben. Daardoor passen ze zo goed bij gerechten met tomaat! In Italië groeien meer dan 1000 inheemse druivenrassen. Speciaal voor jou selecteerden we 6 wijnen die zijn gemaakt van typisch Italiaanse druiven.

Gall & Gall wijnbox: rode en witte prijswinnaars

Natuurlijk is het leuk dat veel van onze wijnen een award winnen. Een groot compliment voor onze wijnspecialisten en een bevestiging van ons uitgebreide assortiment waarbij alles draait om kwaliteit. Deze witte en rode wijnbox is met de grootst mogelijke zorg samengesteld om te ontdekken welke jij lekker vindt!

Bestel de box met rode wijn >    Bestel de box met witte wijn >

Gall & Gall wijnbox Wereldreiziger Chardonnay

Iedereen kent chardonnay. Maar is het nou een druif of een plaats? Het antwoord: alle twee! Chardonnay is de naam van een druif die oorspronkelijk uit het dorpje Chardonnay in de Bourgogne komt. Inmiddels is de druif beroemder dan het dorp en wordt deze over de hele wereld aangeplant. Welke wordt jouw favoriet?

Gall & Gall wijnbox Crispy Sauvignon

Sauvignon blanc is een echte wereldreiziger. Oorspronkelijk komt deze populaire druif uit de Loire, het Franse wijngebied vernoemd naar de gelijknamige rivier. De smaken die je herkent als je een sauvignon blanc drinkt zijn fris, stuivend, grassig en citrus. In deze wijnbox kun je de lekkerste sauvignons ontdekken.

Gall & Gall wijnbox Topscorers Wine Advocate

Natuurlijk zijn we trots als een wijn uit ons assortiment een award wint. Maar bij de wijnen uit deze Gall & Gall wijnbox zijn we extra trots. Dit zijn de topscoorders met 90 punten in het toonaangevende wijnmagazine Wine Advocate dat jarenlang in handen was van Robert Parker. Hij houdt van volle, rijke wijnen met veel smaak. En die vind je in deze wijnbox. 

Proefpakket uit de Douro

De Engelse familie Symington is bekend geworden door de productie van port, maar ze maken ook verrassend goede wijnen. In dit proefpakket vind je 3 wijnen. De Douro Red bijvoorbeeld, van typische portdruiven, de Branco is een super frisfruitige wijn en de Douro Organic een echte krachtpatser met een rijke smaak. Nu met 10 euro korting voor kaarthouders voor slechts 16.17. 

Alle Gall & Gall wijnboxen bekijken

Alle wijnboxen kun je direct online bestellen, maar zijn ook beschikbaar in een van onze winkels. Leuk voor jezelf, of geef een wijnpakket cadeau! En laat het direct bezorgen bij de jarige. Handig toch?