Skip to main content
Wijnbox Zomer
-18%

Wijnbox 3.0

Wijnbox Zomer

Nederland - Wijnbox 3X75CL 13,2%

Zodra de temperatuur stijgt, krijg je zin in superfrisse wijnen! Zoals een knisperfrisse Sauvignon Blanc uit de Loire, die geurt naar citrus en buxus. Of een elegante Provence Rosé; deze Domaine de l'Amaurigue is al jarenlang 's zomers de best verkopende wijn bij Gall & Gall. Drink je liever rood? De Valpolicella Classico is gemaakt van druiven van wijngaarden nabij het Gardameer.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Wijnbox Zomer

Zodra de temperatuur stijgt, krijg je zin in superfrisse wijnen! Zoals een knisperfrisse Sauvignon Blanc uit de Loire, die geurt naar citrus en buxus. Of een elegante Provence Rosé; deze Domaine de l'Amaurigue is al jarenlang 's zomers de best verkopende wijn bij Gall & Gall. Drink je liever rood? De Valpolicella Classico is gemaakt van druiven van wijngaarden nabij het Gardameer. Een half uurtje in de koelkast maakt deze wijn nog fruitiger van smaak!

3.0
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland
Gall & Gall

Vanaf 1884 hebben Maria Gall - en later haar beide zonen - een passie ontwikkeld voor dranken. Samen met de beste specialisten heeft zij altijd een hoge kwaliteit in huis weten te halen. Naar deze kwaliteit streven wij vandaag de dag nog steeds.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.