Skip to main content

ZOETERMEER - MIDDELWAARD 85 2716 CW

Onze winkel zit in het overdekte winkelcentum Meerzicht in Zoetemeer

Het is een gezellige ruime en overzichtelijke winkel ,met een jong aanstekelijk team ( van 20 t/m 41). Wat onze winkel zou uniek maakt ,is het feit dat al sinds de oprichting van het winkelcentum ( 42 jaar geleden) een slijterij in ons huidige pand zit , sinds 1992 staat met trots Gall&Gall op de gevel. Onze winkel heeft een echte ouderwetse buurtfunctie en onze klanten komen dan ook graag ook even binnen voor en praatje over van alles ( voetbal ,politiek en natuurlijk voor de wijnen en whisky's).

Ons team bestaat uit:
Dimitri ( winkel manager): vinoloog en liquorist
Daisy : liefhebster van gin-tonic  en mooie wijnen 
Jordy : liefhebber van bier ,wijn en whisky

Dimitri:
Ik werk nu ruim 15 voor Gall en Gall ,waarvan de laatste 10 jaar in mijn huidige winkel. Ik heb als hobby , het verzamelen van Whisky,s en luisteren naar snoei harde Muziek ( Metallica) en koken. Ik ben voor de Whisky's ook een aantal maal in Schotland geweest en voor de wijnen uiteraard in Frankrijk. Daarnaast heb ik o.a. mijn vinologie diploma gehaald ( 2009),omdat wijn mijn fascineert en ik wilde daar veel van weten Daarom ben ik in mijn vrije tijd ook met grote regelmaat te vinden op een wijn of whisky proeverij.

Daisy:
Mijn naam is Daisy en ik werk sinds 2 jaar bij Gallen Gall Meerzicht.
Ik ben getrouwd en heb een zoontje.
Mijn favoriete drankje is een heerlijke gin&tonic of een stevige rode wijn, ik vind vooral de Amarone van Masi erg lekker. Ik maak graag een praatje met de klanten .de klanten wie wat vaker met mij gesproken hebben zullen weten, dat ik voor Feyenoord ben en dat ik daar graag over wil praten.

Verder vind ik het leuk om over muziek en wijn te hebben

Jordy:
Goedemiddag ik ben Jordy en ik ben 20 jaar. Ik Studeer docent geschiedenis aan de Hogeschool Utrecht. Ik werk nu ruim een jaar bij Gall en Gall en het bevalt mij uitstekend. Ik ben bij Gall en Gallgaan werken omdat ik het leuk vind om mensen wat moois mee te geven. Buiten school en werk liggen mijn passies bij koken,reizen ,wijnen en rugby. Het lekkerste gevoel is om na een pot rugby te genieten van en glas whisky die je doet opwarmen en je even doet vergeten dat je spierpijn hebt.

<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.