Skip to main content

DELFGAUW - GOUDEN RIJDERPLEIN 14 2645 EX

Jolanda aan het woord:

Jolanda: Wat ik fijn vind aan onze winkel is dat alles ruim is opgezet, zodat het overzichtelijk is. Er is genoeg ruimte voor de klant om rond te kijken. Nu we met de smaakprofielen werken, kunnen we de klant nog beter op maat adviseren. Naast de vele wijnen merk ik dat er veel interesse is voor ons uitgebreide whisky assortiment en de speciale bieren. Met de focus op de cadeauverpakkingen kunnen we voldoen aan ieders wensen. De winkel is niet alleen een winkel, klanten kunnen desgewenst iets proeven en aan de hand daarvan hun keuze maken. zo wordt de aankoop meer een beleving. Vergeet ook niet onze lokale Delfgauwse drankjes, die niet mogen ontbreken in onze winkel. Regelmatig zetten we wat anders op de krijtborden zodat we blijven vernieuwen. 

Mike: Een van mijn favoriete dranken is toch wel de Tomatin Port cask 14y. Afgelopen jaar zijn wij daar op uitnodiging geweest en hebben één van de mooiste rondleidingen gehad met als afsluiter een uitgebreide proeverij. Hieruit kwam deze Tomatin als favoriet. De smaak is mooi vol en rond heeft een klein zoetje en een lange rijke afdronk. Wat mij betreft een aanrader.

Jolanda: Wat ik het mooiste product vind, zijn de Australische wijnen en de Italiaanse Chianti wijnen. In beide landen ben ik veel geweest en heb ik verschillende wijntouren gedaan. Deze wijnen zorgen ervoor dat ik die momenten opnieuw beleef, als ik ze drink. Zo wordt het een smaakbelevenis in plaats van gewoon een lekker wijntje bij het eten.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.