Skip to main content

AMSTERDAM - OLYMPIAPLEIN 162 1076 AM

Sinds september 2009 zijn wij van de Stadionweg een paar honderd meter verderop verhuisd naar het Olympiaplein.

Het filiaal ligt prettig met uitzicht op het skatepark de Halve Maan, met de voetbalvelden van Swift en Power League erachter, waar lekker gesport wordt.

Wij zijn een klein team met onze eigen specialiteiten. Zo heeft manager Simone, die zelf ook in de buurt woont en die van buiten kent, een sterk commercieel inzicht en adviseert je graag over onze mooie wijnen. Vanuit haar ooghoeken ontgaat haar niets, zelfs als je je op het fietspad of bij de bushalte begeeft. De klanten blijven graag nog even hangen. Door de vele verhalen die er de afgelopen jaren gedeeld zijn, is dit een prachtige buurtwinkel geworden.

Dan hebben we Joeri met zijn ongekend enthousiasme, die iedereen bij het verlaten van de winkel ooknog een ‘lekker dagje’ toewenst. Hij is onze bierman bij uitstek en vertelt er graag over. Eline is onze whisky kenner bij uitstek. Ondanks haar jeugdige leeftijd, heeft zij al vele distilleerderijen in Schotland bezocht. Steven zal na zijn jaar Canada/USA 1 dag per week op het Olympiaplein zijn internationale drankenkennis en verhalen met je delen.

Wij lopen graag even met je mee naar je fiets met je aankopen, of naar je auto om de dozen daarin te zetten. Wij hopen je snel weer te zien in onze winkel.

Team Olympiaplein

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.