Een passende fles voor je werknemers Zakelijke cadeau inspiratie

Op zoek naar een leuk cadeau voor je medewerkers of collega's? Drank is vaak een passend cadeau. Maar dan wil je wel een fles die goed in de smaak valt. Het enige probleem: smaken verschillen. Doe daarom hier inspiratie op! Wij helpen je bij het vinden van het juiste cadeau. 

Weet je al precies wat je wilt en wil je een grote hoeveelheid bestellen? Of ben je er nog niet over uit en wil je graag persoonlijk advies? En bestel je voor een totaalwaarde van minstens 250 euro? Dan profiteer je van onze zakelijke service. Die vraag je gemakkelijk aan via business@gall.nl of 06-82780724.

zakelijk cadeau

Cadeau inspiratie 

Bij Gall & Gall willen we je helpen om je collega’s, werknemers of relaties flink in de watten te leggen. Iedere werknemer, collega of relatie is speciaal en draagt op zijn of haar unieke manier bij aan het succes van het bedrijf. Daarom vinden wij dat een persoonlijk cadeau zeker op z’n plaats is. Hier alvast wat ideeën over wat wij kunnen betekenen:

Voor de wijnliefhebber: 

Met een fles wijn zit je altijd goed. Zo kun je je werknemers een proefpakket geven zodat zij leren wijnproeven en hun eigen smaak kunnen ontwikkelen. Liever een persoonlijk cadeau? Vraag je werknemers een smaakprofielen test te doen en wij helpen jou een bijpassende wijn te vinden. De test is binnen 24 seconden gepiept. Natuurlijk kun je met onze persoonlijke wenskaartservice bij elke wijn een persoonlijke kaart sturen. Bekijk hieronder onze top wijncadeaus en proefpakketten.


Voor een bruisende jaarwisseling:

Proosten op het nieuwe jaar, dat doe je natuurlijk met een heerlijk bruisend glas bubbels. Denk aan champagne of prosecco. Voor elke prijsklasse hebben we een passend alternatief. Kies een lekkere fles en maak het af met één van onze mooie cadeauverpakkingen. Naast champagne en prosecco is er ook voor alcoholvrije eindejaarsgeschenken een groot assortiment.

Top 3

Bruisende cadeaus:Voor de bierliefhebber: 

Als je aan een cadeau denkt, denk je niet meteen aan bier. Toch zijn speciaalbieren uitstekende cadeaus. Je hebt keuze uit verschillende soorten bieren en bierpakketten. Van het oude vertrouwde pils tot speciaalbier, blond bier of zelfs wereldbier. Voor elk wat wils! Onze bier cadeaupakketten zijn mooi verpakt in onze eigen Gall & Gall verpakking en zijn ook te personaliseren met een leuke kaart.

Top 3

biercadeaus:

Voor de beste cocktails:

Je kunt natuurlijk ook uitpakken met een lekkere fles sterk. Heb jij veel Gin & Tonic fans op werk? Geef dan een mooie fles gin met bijpassende tonic cadeau! Ben je opzoek naar een hip en origineel cadeau? Ga dan voor bijvoorbeeld de Hollandse Kever Genever.

top 3

Cocktail Cadeaus:
Voor de whiskyliefhebber:

Liever een whisky? Makkelijker gezegd dan gedaan door de grote keus uit verschillende whisky cadeaus. Je kunt een ‘gewone’ fles whisky cadeau doen maar ook een proefpakket met whisky mini’s geven voor een persoonlijke proefavond.

top 3

Whisky cadeaus:

Mooi inpakken?

Een goed cadeau komt natuurlijk in een mooie verpakking. Daarom bieden wij bij Gall & Gall verschillende cadeauverpakkingen aan. Kaartje erbij en de flessen laten bezorgen op verschillende adressen? Doen we ook. Dat maakt het geven toch nét iets persoonlijker. Wil je meer weten over de cadeauverpakkingen of meteen een offerte aanvragen? En bestel je voor een totaalwaarde van minstens 250 euro? Dan profiteer je  van onze zakelijke service. Die vraag je gemakkelijk aan via business@gall.nlof 06-82780724.

kerst en sinterklaas blok