Skip to main content

Cadeaus voor


9 typische collega's

kantoor met computers
kantoor met computers

Je wilt natuurlijk dat je cadeau past bij de persoon aan wie je het geeft. Dit kan wel eens lastig zijn. Gelukkig bepaalt niet alleen de voorkeur in dranksoort de juiste fles. Hieronder vind je een lijstje met de beste drank cadeaus voor de 9 meest herkenbare collega’s, zoals bijvoorbeeld de klager, de grappenmaker, de moeder in spé of de luide theeleut.

BEKIJK ALLE CADEAUS

vrouw met donker haar

1. De helpende hand

Iedereen kent ‘m wel, de collega die altijd voor je klaar staat en altijd bereid is om je te helpen. Maar wat voor cadeau past bij hem of haar? Probeer eens deze lekkere fles Cune Rioja Reserva met Houten Kist, geleverd in een mooi kistje. Is de ontvanger niet zo’n wijnliefhebber? Dan is een fris speciaalbier misschien een geschikt cadeau. Wat dacht je van een pakket met vijf verschillende speciaalbieren

2. De schreeuwer

We hebben allemaal wel een collega met een nét iets te luide stem. Zacht praten is erg lastig. Fluisteren? Nooit van gehoord! En dat kan nog wel eens vervelend zijn op de maandagochtend of als je een deadline probeert te halen… Maar ook voor de luide theeleut hebben we bij Gall & Gall gelukkig een cadeau. De Kraken Black Spiced Rum krijgt die schreeuwer wel even stil. Liever een flesje wijn? Dan is de Pieve Di Spaltenna Chianti Classico giftpack een goede keus!  

man met zonnebril

3. De trendsetter

Deze collega weet altijd alles over de laatste trends en heeft ook altijd de nieuwste gadgets. Wat nu (nog steeds) hip en trendy is, is de Gin-Tonic! Doe een fles Hendrick's gin cadeau, of ga voor een Gin-Tonic pakket.. Houdt jouw hippe collega helemaal niet van gin? Dan is een fles likeur misschien een goede optie. De nieuwe Licor 43 Baristo is vooral een topgeschenk voor de koffie lover.

4. De klager

De klager heeft altijd wat. Is hij niet ziek, dan heeft hij slaaptekort of een slechte ochtend gehad. En dat vertelt hij aan iedereen die het horen wil. Iedereen moet namelijk weten dat hij het zwaar heeft. Maar ondanks al het geklaag, doet de klager zijn werk uitstekend. En daarom verdient hij ook zeker een goed cadeau, zoals een La Chouffe kistje met glas. Nu is het natuurlijk wel te hopen dat de klager geen splinter krijgt van dit houten kistje waarover hij kan klagen!

vrouw met laptop op een bed

5. De fixer

Je hebt het nog niet eens gevraagd en het is al geregeld. Deze collega fixt altijd alles voor iedereen, nog voordat je het hebt gevraagd! En een echte fixer verdient natuurlijk ook een lekker drank cadeau. De Masi Ripasso Campofiorin heeft niet alleen een heel lastige naam, deze wijn is ook nog eens heel erg lekker. Is de fixer toch meer een bierliefhebber? Dan is de Brugse Zot een goed cadeau! 

6. De machine

Deze persoon is by far de hardste werker op kantoor. Hij loopt altijd als eerste het pand binnen en als laatste naar buiten. Een deadline missen? Nooit, al zou hij er de hele nacht voor moeten doorwerken. Deze machine verdient de hele wereld, maar helaas is dat moeilijk te geven. Wat dacht je in plaats daarvan van deze 2 flessen Piccini wijn? Of ga voor een fles Cardhu 12 Years. Daarmee kan de machine er weer even tegenaan!

7. De moeder in spé

Misschien is drank niet het eerste waar je aan denkt voor een moeder in spé, maar wist je dat Gall & Gall ook veel alcoholvrije dranken heeft? Deze alcoholvrije chardonnay van Faber of deze Torres Natureo Red zijn perfect voor de zwangere wijnliefhebbers. 

lachende man met baard

8. De grappenmaker

Die slechte grappenmaker op kantoor verdient soms ook wel een flesje drank. Wat dacht je van het Arrogant Frog geschenkpakket? De maker van deze wijn (afkomstig uit Frankrijk) was namelijk ook wel in voor een grapje en noemde zijn wijnen naar het scheldwoord dat Engelsen aan Fransen geven. Is de grappenmaker meer een bierliefhebber? Geef dan de Brugse Zot (herkenbaar aan de joker op het etiket) cadeau!

9. De biologische quinoafreak

Voor deze biologische #healthy #fitgirl/boy staat alles in het teken van gezond leven en dan ook nog het liefst biologisch. Natuurlijk is het voor de hand liggend om gewoon een fles Absolut Vodka te geven die gemixt kan worden met spa rood en een citroentje. Maar wist je dat er ook biologische wijnen zijn? Geef bijvoorbeeld de Mas Compagne Rouge Bio of de Drouhin Chablis Vaudon 1er Cru cadeau!   

WIJ PAKKEN ‘M VOOR JE IN!

Wist je dat wij elke fles in een cadeauverpakking kunnen hullen en zo kunnen omtoveren tot een prachtig geschenk? Of kies voor een van onze kant en klare cadeaupakketten met een mooi glas of set met proefflesjes. Keuze genoeg! Voeg er nog een persoonlijke kaart aan toe en laat vervolgens het cadeau bezorgen bij de ontvanger of op het werk. Makkelijker kan het niet toch?! 


MEER CADEAU-INSPIRATIE NODIG?

En? Herken jij alle 9 typische collega’s? Je weet nu in ieder geval wat je voor ze kunt kopen. Vond jij deze lijst niet genoeg en heb je nóg meer cadeau-inspiratie nodig? We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar hier vind je ook de beste cadeaus voor hem en voor haar. Of bekijk alle wijncadeau's, biercadeau'swhiskycadeau's en Mousserende wijn geschenken. En vergeet niet: alles kan voor je ingepakt worden!