Skip to main content

Hoe organiseer je


Stappenplan bedrijfsborrel

Stappenplan bedrijfsborrel

Een zakenborrel of bedrijfsfeest organiseren kan lastig zijn. Maar met Gall & Gall Zakelijk maken we het je graag makkelijker! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van drank voor allerlei soorten zakenborrels. Denk aan de wekelijkse borrel, de kerstborrel, nieuwjaarsborrel of een verrassingsfeest voor jouw afdeling! Lees hieronder alles over de zakenborrel en onze tips voor elke borrel!

STAP 1: HOEVEEL COLLEGA’S KOMEN ER?

bedrijfsborrel pratende mensen

De eerste stap is simpel, namelijk: nagaan hoeveel mensen er naar je borrel komen. En weet je wat het inkopen van de drank nog makkelijker maakt? Bepalen hoeveel mannen en vrouwen er komen. Probeer ook in te schatten hoeveel mensen er niet drinken/met de auto zijn. Onze accountmanagers helpen je ook graag met het maken van een inschatting! 

STAP 2: WAT BESTEL JE?

Nadat je een inschatting hebt gemaakt hoeveel mensen er komen en hebt nagedacht wat ze drinken, moet je nu de keuze maken welke drank je gaat bestellen. Onze accountmanagers weten precies welke wijnen toegankelijk zijn en ook zijn zij op de hoogte van de beste acties! 

STAP 3: HOEVEEL DRINKT IEDEREEN?

cocktails voorbeelden

Ga van de volgende rekensom uit.

  • Eerste uur: 2-3 drankjes per persoon

  • Alle uren daarna: 1-2 drankje(s) per persoon

Hoeveel drankjes schenk je uit een fles?

  • Wijnfles 0,75L   → 5 glazen

  • Champagne 0,75L → 5-7 glazen

  • Biertje → 1,5 glas

  • Frisdrank 1,5L → 7 glazen

STAP 4: REKENEN MAAR!

Zo, nu weet je grotendeels wat je nodig hebt en is het een makkelijke rekensom. Zet de uitkomsten van de vorige stappen op een rij en bereken wat je nodig hebt. 

glas rode wijn walsend

DE WEKELIJKSE OF MAANDELIJKSE BORREL

Het grootste voordeel van een wekelijks of maandelijkse borrel met Gall & Gall Zakelijk is dat dit gemakkelijk op rekening kan. Ook bespreken wij hoeveel collega’s er op de borrel worden verwacht  en wat de verdeling is tussen man en vrouw. Mannen drinken merendeels bier, bij vrouwelijke collega’s is wijn vaak in trek. Ook kun je nagaan of er collega’s met de auto zijn. We hebben een groot assortiment alcoholvrije dranken, dus ook de niet-alcoholdrinkende collega’s kunnen we van een lekker drankje voorzien. 

SPECIALE BORREL

Wil je een borrel organiseren die nét iets anders is dan andere borrels? Ook dat kan! Wij helpen je bijvoorbeeld graag met het organiseren van een bierproeverij, wijnproeverij of cocktailparty. Dat is nog eens een leuke verrassing voor jouw afdeling! En met ons groot assortiment dranken is dit ook zeker mogelijk!

DE KERSTBORREL & NIEUWJAARSBORREL

Voor sommige gelegenheden heb je nét iets extra nodig. Bij een kerstborrel of nieuwjaarsborrel denken wij gelijk aan een lekkere champagne. Gall & Gall heeft champagnes in verschillende prijsklasse, zo lopen de kosten niet te hoog op. Wil je wel graag uitpakken? Ook daarvoor hebben wij het beste assortiment dranken.