Skip to main content

Voor elk type bedrijf


Wijncadeaus

Wijncadeaus

Als je jouw werknemers of zakenrelaties een fles wijn cadeau wilt geven, kan het lastig zijn om deze uit te kiezen. Je wilt namelijk het liefst een fles met een mooi verhaal erachter of één die bij jouw bedrijf past. Wij hebben de beste flessen op een rijtje gezet voor elk type bedrijf. Zo geef je niet alleen een heerlijke fles cadeau, maar past deze ook nog eens hartstikke goed bij je bedrijf!

Bekijk alle relatiegeschenken

Voor het duurzame bedrijf

Schaapjes tussen de wijngaarden

Een inkoppertje… Bij een duurzaam bedrijf past natuurlijk een duurzame wijn. Wat dacht je van een wijn van het wijnhuis Yealands? Dit is het meest duurzame wijnbedrijf ter wereld. Zo heeft dit bedrijf 100 scharrelkippen die op de wijngaarden lopen. Deze kippen zorgen voor minder ongedierte en zo heeft het bedrijf dus minder bestrijdingsmiddelen nodig. Ook lopen er schapen tussen de wijnranken te grazen  om de grond op natuurlijke wijze te bemesten. Bekijk alle wijnen van Yealands.

Of kies voor een fles van wijnhuis Torres. Door zonnepanelen en windturbines is het wijnbedrijf in staat om zelfstandig in hun energiebehoefte te voorzien. Restafval (zoals snoeimaterialen) worden verwerkt tot brandstof en al het gebruikte water (daar is veel van nodig bij wijnmaken) wordt gefilterd en hergebruikt. Dat kan natuurlijk alleen maar resulteren in heerlijke wijnen! Bekijk alle wijnen van Torres.

Een innovatief bedrijf

Een wijnkelder met vaten wijn

Is jouw bedrijf innovatief en altijd op zoek naar verandering? Ook dan zijn de wijnen van wijnhuis Torres perfect om cadeau te geven. Dit bedrijf is altijd op zoek naar nieuwe gebieden waar ze met hun kennis aan de slag kunnen. Ook proberen ze steeds weer nieuwe technieken toe te passen om de beste duurzame wijnen te maken. Bekijk alle wijnen van Torres.

Een ander bedrijf dat voorop staat als het gaat om innovatie is wijnhuis Tokara. Zij maken gebruik van de nieuwste high tech apparatuur. Zo heeft dit bedrijf bijvoorbeeld een infrarood machine die kijkt of de druiven rijp genoeg zijn. Bekijk alle wijnen van Tokara.

Expansie/groei (succes)

Een van de wijnmerken die hard groeit is Arrogant Frog. De maker van deze wijnen, Jean Claude Mas, verovert langzaamaan de wereld met zijn ‘arrogante kikker’ wijnen. Dit is een knipoog naar zijn Franse roots. Leuk detail: deze flessen verschijnen vaak in een limited edition, zoals een winter of zomer fles. Bekijk alle wijnen van Arrogant Frog.

Is je budget iets hoger, maar wil je wel voor een innovatief wijnhuis kiezen. Ga dan voor een fles van het bedrijf Moët Hennessy. Dit is het bedrijf achter bekende champagnemerken zoals Moët & Chandon en Dom Perignon. Moët Hennessy blijft innoveren en groeien. Zo hebben ze bijvoorbeeld een innovatieve champagne op de markt gebracht: Moët ICE. Bekijk alle champagnes van Moët & Chandon.

Moët & Chandon Brut Impérial 75CL

Samenwerken is belangrijk

Als samenwerken iets is waar jouw bedrijf voor staat, ga dan voor een wijn van het wijnhuis Catena. Samenwerken is voor dit wijnhuis erg belangrijk. Zo investeren ze veel in een kenniscentrum over malbec. Ze delen de kennis die ze hebben, maar krijgen zelf ook resultaten van het onderzoekscentrum binnen. Door middel van deze samenwerking probeert Catena altijd de beste wijnen te creëren. Bekijk hier alle wijnen van Catena.

Het familiebedrijf

Heb jij een familiebedrijf en wil je dat jouw presentje ook van een familiebedrijf komt? Dan heb je genoeg keuze! Kies bijvoorbeeld voor een wijn van het wijnhuis Planeta. Het grondgebied is al tientallen jaren in handen van de familie Planeta en werd in 1998 uitgeroepen tot het beste wijnbedrijf van Italië. Dat moeten dus wel goede wijnen zijn! Bekijk hier alle wijnen van Planeta.

Een andere wijn die je kunt kiezen is een wijn van wijnhuis Drouhin. Maison Joseph Drouhin bestaat al 130 jaar. Het is één van de weinige wijnbedrijven in de Bourgogne dat nog steeds door één familie wordt gerund. Inmiddels staat de vierde generatie, broer en zus, aan het roer. Een écht familiebedrijf dus, net als dat van jou. Bekijk hier alle wijnen van Drouhin.

Altijd een goede keuze

Wil jij gewoon een goede wijn geven die niet per se binnen een bepaald thema valt? Kies dan bijvoorbeeld voor een Cap Royal. Een heerlijke toegankelijke wijn gemaakt door de wijnmaker van Grand Cru Classé wijnen. Bekijk alle wijnen van Cap Royal.

Liever een mousserende wijn? Ga dan voor champagne van Taittinger. Dit Franse wijnhuis heeft wijngaarden gekocht in Engeland. Dankzij de kalkrijke bodem en de opwarming van de aarde is het mogelijk om hier druiven voor champagne te kweken. De mousserende wijn van deze wijngaarden mag overigens geen champagne heten, Fransen hebben er immers een streng beschermde naam van gemaakt. Bekijk alle wijnen van Taittinger.

Cap Royal Bordeaux Supérieur 2019 75CL


Meer relatiegeschenken

Ben je zoek naar een ander soort relatiegeschenk? Dan helpen we je graag verder! We hebben namelijk een ruim assortiment aan relatiegeschenken! Of bekijk welke geschenk bij welke type collega past. We hebben in ieder geval genoeg keuze. Kijk ook naar de onderstaande artikelen voor meer cadeau-inspiratie!