Skip to main content
Absolut Citron
-19%

Flavoured wodka

Absolut Citron

Zweden - Flavoured wodka 70CL 40%

Het levendige en frisse aroma van Absolut Citron laat een ongecompliceerde en goed uitgebalanceerde vodka met citroensmaak proeven. Heerlijk met sodawater.

Online op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • icon
  Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • icon

  Gratis bezorging vanaf € 55,-

  icon
 • icon
  Veilig betalen
Absolut Citron

70CL

 • icon
  Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis

Alles over Absolut Citron

Het levendige en frisse aroma van Absolut Citron laat een ongecompliceerde en goed uitgebalanceerde vodka met citroensmaak proeven. Heerlijk met sodawater.

De Absolut Citron komt zelfs al uit 1988! Het werd al snel een van de best verkopende vodka met citroensmaak. Eigenlijk is het dat nog steeds. Was het nu zo dat Absolut Citron de inspiratiebron was voor de creatie van de Cosmopolitan, een van 's werelds bekendste moderne cocktails? Of komt het omdat de meest invloedrijke trendsetters "Cosmo" gingen bestellen in de coolste bars en clubs? Of gewoon dat Absolut Citron zowel een ruime keuze aan drankjes verrijkt als op zichzelf briljant werkt door er gewoon ijs aan toe te voegen? Eerlijk gezegd weten we het niet helemaal zeker, maar toch zijn we erg blij dat Absolut Citron in de schijnwerpers staat van de gearomatiseerde vodka scene.

Beschrijving Het levendige en frisse aroma van Absolut Citron laat een ongecompliceerde en goed uitgebalanceerde vodka met citroensmaak proeven. Heerlijk met sodawater.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Contactgegevens Leverancier
The Absolut Company AB Varvsgatan 20 296 22 Åhus Sweden
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Zweden, Åhus
Zweden, Åhus
Absolut Zweden, Åhus
Elke fles Absolut Vodka heeft een verhaal te vertellen. De historische reis van Zweden naar de wereld is er een die doordrenkt is van tradities in de vodkaproductie, betrokkenheid bij onze bron en gemeenschap. One Source and One Community betekent dat we het hele proces van zaadje tot fles respectvol controleren, zodat we het product dat je in je hand hebt kunnen traceren tot bij onze boeren. One source is onze productie filosofie, wat betekent dat elk aspect van ons productietraject plaatsvindt in en rond het kleine dorpje Åhus, Zweden. Alle ingrediënten voor Absolut Vodka zijn afkomstig uit het zuiden van Zweden. Elke druppel water en elk zaadje tarwe komt uit één waterbron, één dorp en één gemeenschap. Dit is de reden waarom, waar je ook bent in de wereld, Absolut altijd dezelfde hoge kwaliteit zal hebben. Door voortdurend te verbeteren en ons te blijven richten op hoe we duurzamer kunnen zijn, hebben we van onze distilleerderij een van de meest energie-efficiënte ter wereld gemaakt. Vandaag de dag hebben we een CO2-neutrale distillatie; een feit waar we erg trots op zijn.

Anderen kochten ook

 • icon
  Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • icon

  Gratis bezorging vanaf € 55,-

  icon
 • icon
  Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.