Skip to main content

Bier

Filters voor Bier

Bier

Filters voor Categorie

Filters voor Merk

Heineken (4) Hertog Jan (12) Grolsch (10) La Chouffe (7) Ij (6) Brand (5) Brugse Zot (6) Leffe (7) Karmeliet (3) Westmalle (3) Kasteel (4) Bavaria (4) Amstel (2) Vedett (2) Overig (174)

Filters voor Acties

Voor iedereen (2)

Filters voor Prijs

Tot 5 euro (6) 5 tot 10 euro (2) 10 tot 20 euro (3)

Filters voor Inhoud

30 CL (5) 75 CL (3) 150 CL en meer (1)
Bekijk 11 producten

LA TRAPPE KOPEN

Geniet van het heerlijke bier van het Nederlandse biermerk La Trappe. Bestel jouw speciaalbier gemakkelijk online.
 

Nog geen filters actief

JOUW FAVORIETE BIERSOORT VAN LA TRAPPE

Houd jij van een fris speciaalbier of van een speciaalbier met wat meer body? Bij Gall & Gall vind je ze beide in ons  ruim aanbod aan speciaalbieren van La Trappe. Kies jouw favoriet en wij bezorgen ‘m bij jou thuis.

  • La Trappe Quadrupel: dit bier is het zwaarste bier van La Trappe met een warme en volle karamelsmaak
  • La Trappe Isid'Or: dit bier is gemaakt voor het 125-jarig bestaan van de La Trappe brouwerij en heeft een lichtzoete smaak
  • La Trappe Dubbel: houd jij van een donker bier? Ga dan voor de moutige La Trappe Dubbel.
  • La Trappe Bockbier: dit heerlijke, donkere bockbier is het enige Trappistenbockbier. Geniet ervan in een grote 75cl fles.


BESTEL LA TRAPPE TRAPPIST ONLINE

Online bestellen is heel gemakkelijk op Gall.nl. Met een uitgebreid assortiment aan La Trappe bieren is er voldoende keus. Stel bijvoorbeeld een bierpakket samen, of kies er gewoon één uit het aanbod. Wil je meer weten over speciaalbier? Lees alles over de verschillende biersoorten en word een echte kenner.

LA TRAPPE AANBIEDING

Wij begrijpen dat jij jouw favoriete speciaalbier graag voor een scherpe prijs koopt. Houd daarom onze actiepagina in de gaten voor de beste aanbiedingen. Wil je nooit een aanbieding missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang ze wekelijks in jouw mailbox.