Skip to main content
Kijk hier voor alle actuele informatie m.b.t. het coronavirus en onze winkels.

Prosecco

Filters voor Prosecco

Filters voor Soort

Filters voor Prijs

  • Tot 10 euro (10)
  • 10 tot 20 euro (6)

Filters voor Acties

  • Voor kaarthouders (1)
  • Voor iedereen (14)

Filters voor Merk

Filters voor Kenmerken

Filters voor Afwijkend formaat

  • Kleine flesjes (<75cl) (1)

Filters voor Land

Filters voor Kleur

Bekijk 16 producten
Nog geen filters actief
Prosecco

PROSECCO KOPEN; VOOR IEDEREEN EEN LEKKERE FLES

Wil je prosecco bestellen? Gall & Gall heeft het meest diverse assortiment aan prosecco’s voor ieder budget. Door gebruik te maken van de filters vind je precies de fles die jij zoekt. Zo ben je klaar voor iedere feestelijke gelegenheid… Of voor een gewone vrijdagavond als je zin hebt!

Prosecco online bestellen

Als je online je boodschappen doet hoef je niet meer met flessen te slepen. Wil je morgen al proosten? Wanneer je de prosecco voor 22:00 uur online koopt, heb je de prosecco morgen in huis. Waar in Nederland je ook woont.

PROSECCO AANBIEDING

Wil je jouw favoriete prosecco kopen voor de beste prijs? Bekijk dan regelmatig onze aanbiedingnpagina voor prosecco aanbiedingen en speciale acties. Wist je dat je met onze Gall & Gall klantenkaart vaak nog eens 10% korting krijgt op prosecco, ook wanneer je online bestelt?

WAT IS PROSECCO?

Prosecco is een geweldig Italiaans aperitief dat z’n naam dankt aan de prosecco-druif. Prosecco wordt alleen gemaakt in Noord-Italië, en mousserende wijnmakers uit andere gebieden mogen de naam dus niet gebruiken. Het verwarrende aan de bescherming van prosecco is dat de prosecco-druif ook buiten dit gebied groeit. Toen de drank in 2009 z’n beschermde naam kreeg, is daarom besloten de naam van de druif te veranderen naar Glera. Meer weten? Lees alles over prosecco.

PROSECCOSOORTEN: KIES JOUW FAVORIET

Prosecco is verkrijgbaar in twee heerlijke smaakvarianten. De meest voorkomende variant is frizzante. De frizzante kun je meestal herkennen door de fles die is dichtgemaakt met kurk en een touwtje. In tegenstelling tot spumante, die meestal gebotteld wordt in een stevige fles afgesloten met een kroonkurk met muselet. Houd je van veel bubbels? Dan is de spumante geschikt voor jou! Deze heeft namelijk net wat meer koolzuur dan z’n broertje frizzante. Beide flessen zijn ideaal om jong te drinken.

In onze webshop vind je verschillende merken prosecco in verschillende prijscategrorieën en smaken. Hou je van rosé? Kies dan een prosecco die smaakt naar roodfruit zoals Villa Rosa Rosato. Heerlijk als aperitief! Biologische prosecco Zelfs voor biologische prosecco kun je bij Gall & Gall terecht. De wijn van Waldobbiadene is afkomstig uit de wijnstreek Veneto en helemaal verantwoord. Probeer hem zelf!

Prosecco cadeau

Nog op zoek naar een goed cadeau? Koop een fles prosecco! Online bestel je makkelijk je proseccocadeau. Je kunt het zelfs direct naar het feestvarken sturen. Dus, geslaagd, jarig of getrouwd, vier het met een fles prosecco. Kijk voor inspiratie op de prosecco cadeaupagina.