Skip to main content

Likeuren

Filters voor Likeuren

Filters voor Soort

Anijslikeur (25) Chocoladelikeur (11) Creamlikeur (44) Droplikeur (8) Fruitlikeur (76) Honinglikeur (2) Koffielikeur (16) Kruidenlikeur (9) Vanillelikeur (8) Whiskylikeur (12) Limoncello (30) Mixlikeur (62) Notenlikeur en Amaretto (19) Likeuren cadeaus (13) Amaro (4) Sambuca (8) Overige likeuren (84)
Geen resultaten

Filters voor Acties

Acties voor iedereen (2)

Filters voor Prijs

Tot 10 euro (1) 10 tot 20 euro (11) 20 tot 30 euro (16) 40 euro en meer (2)

Filters voor Flesformaat

< 25 CL (1) 35 CL (2) 50 CL (10) 70 CL (15) 150 CL en meer (2)
Bekijk 30 producten

Limoncello kopen

Op zoek naar een heerlijke fles Limoncello? Deze Italiaanse citroenlikeur staat bekend om zijn verfrissende en zomerse smaak. Bij Gall.nl kun je gemakkelijk en veilig jouw favoriete Limoncello bestellen. Wij bezorgen de lekkerste Limoncello bij je thuis!

Creamlikeur 44 Fruitlikeur 76 Koffielikeur 16 Limoncello 30 Mixlikeur 62 Overige likeuren 84 Acties voor iedereen 2 Tot 10 euro 1 10 tot 20 euro 11 70 CL 15

Limoncello afkomst

Limoncello is van oorsprong een Italiaanse likeur en vindt zijn oorsprong in de zuidelijke regio's van Italië, zoals: Campanië, Sicilië en Sardinië. Hier worden de citroenen met de hand geoogst en worden de schillen gebruikt om de likeur te maken. De bekendste citroenen die gebruikt worden voor Limoncello zijn de Sorrento citroenen.

Limoncello kenmerken

Limoncello is een likeur die gemaakt wordt van citroenschillen, alcohol, water en suiker. De likeur heeft een heldere gele kleur en een frisse citroensmaak. Limoncello wordt vaak geserveerd als digestief, ijskoud uit de vriezer, waardoor het een heerlijk verfrissend drankje is op warme zomerdagen. Wil je meer weten over de herkomst en smaak van Limoncello? Ontdek alles over de heerlijke Italiaanse limoncello.

Andere soorten Limoncello

Naast de klassieke Limoncello bestaan er ook andere varianten met andere ingredienten zoals sinaasappel (Arancello) of de laatste trend Passimoncello die lekker is in de Pornstar Martini. Deze variaties geven de likeur een unieke twist en brengen nieuwe smaaknuances met zich mee. 

Limoncello Cocktails

Limoncello kan ook worden gebruikt als ingrediënt in cocktails. Limoncello cocktails zijn verfrissend en veelzijdig, perfect voor de warmere temperaturen. De bekendste cocktail met Limoncello is de Limoncello Spritz. Wil je weten hoe je de Limoncello Spritz moet maken? Ontdek het lekkerste recept voor de Limoncello Spritz.

Limoncello bestellen bij Gall & Gall

Bestel eenvoudig en snel jouw favoriete Limoncello online bij Gall & Gall. Wij hebben de beste merken in ons assortiment zoals: Villa Massa, Pallini en Fiorito. Als je voor 22:00 uur bestelt, heb je de likeur morgen al in huis. Wil je een mooie fles Limoncello cadeau geven? Bij Gall & Gall kun je je fles personaliseren met een kaartje en cadeauverpakking. Mocht je niet tevreden zijn met je bestelling, dan kun je jouw bestelling eenvoudig retourneren binnen 14 dagen.

Limoncello aanbieding

Naast de voordelige prijzen van Gall & Gall zijn er regelmatig Limoncello aanbiedingen. Op de website, in de winkel of in onze folder vind je het meest actuele aanbod van aanbiedingen. Wil je geen Limoncello aanbieding missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Extra voordeel met Mijn Gall & Gall Premium

Met Mijn Gall & Gall Premium Klantenkaart geniet je nog meer van jouw favoriete dranken. Profiteer van maximaal voordeel, zoals 10% korting op wijnen, whisky's en alcoholvrije dranken, speciale Premiumdeals en nog veel meer!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.