Skip to main content

Alles over


Bag-in-Box Wijn

Bag-in-Box Wijn

De bag-in-box verpakkingen, oftewel de BIB's zijn in opkomst! Maar wat is het eigenlijk? Simpel: Wijn verpakt in een zak in plaats van een fles. Deze duurzame verpakking heeft heel veel voordelen. Om te beginnen scheelt het je in prijs. Waarom je nog meer voor een Bag-in-box wijn zou moeten kiezen? Dat lees je hier onder!

BEKIJK ALLE BAG-IN-BOX WIJNEN

1. Houdbaarheid van de bag-in-box wijn

De wijn uit de bag-in-box zorgt ervoor dat je wijn altijd lekker vers is! De tap is zo gemaakt dat de wijn in de vacuüm zak niet in aanraking komt met zuurstof. Daardoor blijft de wijn na opening zeker vier tot zes weken goed. De BIB’s zorgen dus voor optimale kwaliteit van de eerste tot het laatste glas uit de zak!

2. Bezorgt bij jou op de camping

2. Bezorgt bij jou op de camping

Een lekker wijntje halen voor bij de tent of caravan. Wat een gedoe was dat altijd! Je auto tot aan de parkeerplaats om vervolgens te sjouwen met die tassen vol kletterende wijnflessen. Laat staan dat je dan nog hetzelfde stuk terug moest lopen naar de glasbak. Gelukkig is dat verleden tijd. Wist je dat Gall ook bezorgt bij jou op de camping? En dat helemaal tot aan jouw tent. Dat is pas echt vakantie!

3. Duurzame wijn

De bag-in-box wijn is eigenlijk de beste verpakking die er is: Hij weegt minder, hij kan niet in scherven vallen en is milieuvriendelijk. Bij de productie en transport wordt namelijk veel minder CO2 uitgestoten dan dat het geval is bij wijnflessen. Dat is toch een win, win? 

4. Perfect bij de BBQ

Zelf-service is nog makkelijker met het tap kraantje uit de bag-in-box verpakking. De inhoud van een BIB is vaak zo’n drie liter aan heerlijke wijn. Daar kun je wel even mee vooruit en zorgt voor een stuk minder afval. Heb jij al gezien welke wijnen lekker zijn bij de BBQ? Dan raden we je ook gelijk een heerlijk recept aan! 

5. De bag-in-box is goedkoper!

Altijd lastig om al die flessen in de koelkast te krijgen: Ook daarom kies je voor een bag-in-box verpakking. Een box staat gelijk aan zo'n 3 tot 4 flessen wijn. Dat betekent niet alleen dat het ruimte bespaart in je koelkast, maar ook in de portemonnee! Over het algemeen is een bag-in-box wijn ruim 30% goedkoper!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.