Skip to main content

Mijn Gall & Gall

Met Mijn Gall & Gall spaar je automatisch voor kortingen en spaaritems. Bij elke euro die je besteedt, spaar je 1 punt. En met Mijn Gall & Gall Premium geniet je ook nog eens van extra exclusieve voordelen. 

Zo werkt sparen met Mijn Gall & Gall

Stap 1: Hoe meld ik me aan voor Mijn Gall & Gall?
Aanmelden is heel gemakkelijk en helemaal gratis. Maak een account aan op gall.nl of meld je aan in jouw Gall & Gall winkel. Je ontvangt een digitale klantenkaart via de e-mail, daarnaast is je klantenkaart direct terug te vinden in jouw persoonlijke account op gall.nl.
Heb je al een online account: dan spaar je al automatisch mee bij elke bestelling of als je je kaart laat scannen in de winkel! Liever een fysieke kaart? Meld je dan aan in een Gall & Gall winkel (uitgezonderd Gall & Gall Gemak winkels in een AH).

Stap 2: Hoe spaar ik punten? 
Voor iedere euro ontvang je 1 punt. Als je online bestelt en ingelogd bent, spaar je automatisch mee. Na een online bestelling worden de punten bijgeschreven als je bestelling is geleverd. Laat in de winkel je (digitale) kaart scannen om punten te kunnen sparen. 
Je ziet je gespaarde punten terug op je kassabon, in de e-mail en in je account. In je account bij Mijn Gall & Gall Store vind je de coupons en zie je direct welke je al kunt inwisselen voor korting of cadeaus.

Stap 3: Punten inwisselen 
Jouw punten wissel je in via de Mijn Gall & Gall Store of in de winkel. Je kunt zélf kiezen waar je je punten aan besteedt, of dat je liever nog even doorspaart. In je account vind je alle coupons bij het tabje Mijn Gall & Gall Store. 

Online verzilveren? Log in, ga naar 'Mijn Coupons' en kies voor 'Coupon Inwisselen'. De couponcode en het product worden dan automatisch toegevoegd aan je winkelmandje. Makkelijk toch? 
Goed om te weten. Online kun je de spaaritems alleen in combinatie met een ander artikel bestellen**. 

In de winkel verzilveren? Laat dan eenvoudig de barcode scannen in de winkel vanuit de e-mail, of vanuit het 'Mijn Coupons' overzicht in je account**

*Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, op Wereldse Wijnen, reguliere frisdranken en op versterkte wijn zoals port, sherry of vermout. 

** De voorwaarden kunnen per coupon verschillen en staan vermeld op de coupon. Online kunnen spaaritems alleen i.c.m. een ander artikel worden besteld. De voorraad van spaaritems kan per winkel verschillen. 

Lees meer

Over glazen sparen of Mijn Gall & Gall Premium. Maar je kunt natuurlijk ook starten met het ontdekken van ons assortiment alcoholvrij, wijn, mousserend en whisky!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.