Skip to main content

Beefeater

Filters voor Gin

Filters voor Soort

Gin (2) Flavoured Gin (2)

Filters voor Acties

Acties voor iedereen (3)

Filters voor Prijs

15 tot 20 euro (3) 30 tot 40 euro (1)

Filters voor Flesformaat

70 CL (4)
Bekijk 4 producten
Gin 2 Flavoured Gin 2 Acties voor iedereen 3

 

Beefeater kopen

Welke variant Beefeater je ook zoekt, bij Gall & Gall ben je aan het juiste adres! Bestel je vandaag vóór 22:00 uur? Dan heb je ‘m morgen al in huis!

Beefeater aanbieding

Wil jij een lekker borreltje tegen een scherpe prijs scoren? Dan is onze actiepagina een aanrader! Hier verschijnen regelmatig Zuidam aanbiedingen. Houd de pagina goed in de gaten en laat ze niet aan jouw neus voorbij gaan.

Beefeater gin: Beefeater London Dry Gin, Beefeater 24 of Beefeater Pink?

Bij Gall & Gall hebben we een aantal gins van het merk Beefeater in het assortiment. De klassieke variant is de Beefeater London Dry Gin: droog in de mond met een krachtige, sterk gearomatiseerde smaak die altijd ongezoet is. Wist je dat als je goed door deze fles kijkt je heel Londen kunt zien? Een andere variant is Beefeater 24, de premium gin. Het getal 24 staat voor het inweekproces van 24 uur van de ingrediënten. Dit resulteert in een frisse smaak van citrus, grapefruit en Japanse sencha thee. Ben jij meer van de zoetigheid? Dan is Beefeater Pink een goede optie. De roze ginvariant heeft als basis de klassieke Beefeater gin, maar is verrijkt de zoete en fruitige smaak van aardbei. 

In de mix: Beefeater gin tonic

Je kunt Beefeater puur drinken, maar wij vinden ‘m in de mix toch wel het lekkerst. Benieuwd hoe je een Beefeater Gin-Tonic? Wij leggen het je graag uit. Wil je een frissere variant? Probeer dan eens het recept van Gin St. Clements met Beefeater. Ben je naast de recepten ook nieuwsgierig geworden naar het verhaal achter het merk Beefeater? Kijk dan eens op onze ontdek pagina waar we je meenemen door de geschiedenis van het ginmerk dat nog altijd in Londen aan de Thames wordt gedistilleerd. 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.