Skip to main content
0
€ 0.00

Alle acties uit de


Folder

Folder
Folder

La Vie en Rosé: proef de zomer met de lekkerste wijnen en meer!

Alle acties

Nieuwsbrief in je mailbox

Wil jij op de hoogte blijven van alle acties? Schrijf je dan nu in voor onze digitale nieuwsbrief. Zo weet je zeker dat jij op tijd op de hoogte bent van onze nieuwste acties op de lekkerste dranken. Bij inschrijving ontvang je 10% korting op jouw eerstvolgende aankoop.

Extra voordeel met de klantenkaart

Hot, hot, hot! Als de zomer op z'n heetst is hebben wij de perfecte wijnen om mee af te koelen (of open te trekken bij de BBQ). En die zijn speciaal voor kaarthouders extra aantrekkelijk geprijsd!

Deze acties zijn geldig van maandag 19 juli t/m zondag 1 augustus 2021.

Stem op Gall & Gall als beste winkelketen

Stem op Gall & Gall als beste winkelketen

Ga jij graag naar de Gall & Gall in de buurt? Ben jij fan van die winkelmanager die precies weet wat jij lekker vindt? Of je zo goed helpt als je vragen hebt? Bestel jij met grote tevredenheid al je flessen online op gall.nl? Dan is Gall & Gall vast jouw favoriete winkelketen!

Help ons om dit jaar de prijs te winnen van Beste Winkelketen. Dit jaar maak je niet alleen kans op staatsloten als je stemt, maar wordt er per 1500 stemmen 1 boom geplant via Trees for All. Deze organisatie planten bomen en herstellen bestaande bossen in Nederland en het buitenland. Door te stemmen, draag jij dus ook nog een steentje bij aan een groenere wereld!

Klik en stem >

Smaakprofielen

Smaakprofielen

Zeker weten dat je altijd de perfect wijn hebt? Doe de test en ontdek in 24 seconden jouw smaakprofiel. Je bent gegarandeerd van de fles die perfect past bij jouw smaakvoorkeuren.

Doe de test

Wijnboxen

De Gall & Gall wijnboxen

De Gall & Gall wijnboxen zijn speciaal samengesteld om je kennis te laten maken met prijswinnende wijnen. Bijzondere wijnen waar wij en onafhankelijke wijnexperts enthousiast over zijn. Wereldwijd ingekocht bij wijnmakers waarmee we een hechte band hebben. Omdat ze net zulke wijngekken zijn als wijzelf. Daar laten we je graag van meegenieten.

Lees alles over wijnboxen

Online drank kopen?

Heb je een mooie aanbieding uit de folder gezien? Kom dan langs in één van onze winkels of bestel online. Lees meer over online drank kopen op Gall.nl