Skip to main content

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Heineken waarschuwt voor de veiligheid van de 25cl fles met draaidop >

Alle acties uit de


Folder

Folder
Folder

FLESTIVAL: 1800 wijnen, port en bubbels 2e fles halve prijs

Alle acties

Nieuwsbrief in je mailbox

Wil jij op de hoogte blijven van alle acties? Schrijf je dan nu in voor onze digitale nieuwsbrief. Zo weet je zeker dat jij op tijd op de hoogte bent van onze nieuwste acties op de lekkerste dranken. Bij inschrijving ontvang je 10% korting op jouw eerstvolgende aankoop.

Extra voordeel met Gall & Gall Premium

Ook voor Gall & Gall Premium-members volop voordeel tijdens de actie weken! Elke week nieuwe dozendeals van wijnen met een bijzonder verhaal. 

Deze acties zijn geldig van maandag 4 juli t/m zondag 17 juli 2022. M.u.v. de weekenddeals.

WERELDSE WIJNEN

ALTIJD prijswinnend, ALTIJD uitstekend beoordeeld, ALTIJD scherp geprijsd. Bekijk nu de flyer voor deze wijnen!

Smaakprofielen

Smaakprofielen

Zeker weten dat je altijd de perfect wijn hebt? Doe de test en ontdek in 24 seconden jouw smaakprofiel. Je bent gegarandeerd van de fles die perfect past bij jouw smaakvoorkeuren.

Doe de test

Wijnboxen

De Gall & Gall wijnboxen

De Gall & Gall wijnboxen zijn speciaal samengesteld om je kennis te laten maken met prijswinnende wijnen. Bijzondere wijnen waar wij en onafhankelijke wijnexperts enthousiast over zijn. Wereldwijd ingekocht bij wijnmakers waarmee we een hechte band hebben. Omdat ze net zulke wijngekken zijn als wijzelf. Daar laten we je graag van meegenieten.

Lees alles over wijnboxen

Online drank kopen?

Heb je een mooie aanbieding uit de folder gezien? Kom dan langs in één van onze winkels of bestel online. Lees meer over online drank kopen op Gall.nl

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.