Skip to main content

Tanqueray Gin

Filters voor Gin

Filters voor Soort

Gin (3) Flavoured Gin (3) Alcoholvrij (1)

Filters voor Prijs

10 tot 15 euro (1) 20 tot 30 euro (3) 30 tot 40 euro (3)

Filters voor Flesformaat

70 CL (6) 35 CL (1)
Bekijk 7 producten
Gin 3 Flavoured Gin 3 <0,5% Alcoholvrij 1

Tanqueray Gin kopen

Ben je op zoek naar een heerlijke Gin? Tanqueray is een van de lekkerste ginmerken op de markt! Je maakt er in een handomdraai een Tanqueray gin tonic mee. Bij Gall.nl hebben wij een aantal mooie flessen voor je klaarstaan. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis! Ontdek het ginmerk uit Londen! Lees hier meer over online drank bestellen.

Tanqueray Gin aanbieding

Zoek je een fles Tanqueray gin voor een scherpe prijs? Houd dan onze actiepagina goed in de gaten. Daar vind je elke week weer nieuwe acties en aanbiedingen. Ben jij een echte liefhebber van gin? Vraag dan een Gall & Gall klantenkaart aan. Hiermee kom je in aanmerking voor speciale acties en kortingen. Voor je het weet ben je die lekkere Gin-Tonic aan het maken!

Over het merk

Tanqueray is een Brits ginmerk uit Londen. Charles Tanqueray richtte de Tanqueray distilleerderij op in 1830. Richting het einde van de 19e eeuw fuseerde het merk met Gordon & Co – de makers van Gordon’s gin. Tot de dag van vandaag maken beiden bedrijven heerlijke gin.   

Verschillende soorten

Charles Tanqueray wilde de lekkerste gin ter wereld maken. De originele Tanqueray gin is de Tanqueray London Dry. Maar Charles wilde iets unieks op de markt brengen. Hij ging de wereld over en verzamelde allerlei kruiden en specerijen. Hiermee maakte hij in totaal 300 ginrecepten. Het resultaat? De Tanqueray Ten, de Tanqueray Rangpur en de Tanqueray Sevilla. Al deze variaties zijn te vinden in onze webshop.

Andere Gin Merken

Tanqueray is slechts één van de ginmerken verkrijgbaar bij Gall.nl. Op zoek naar een andere gin? Bekijk dan de gin van Hendricks, Gordon’s of Bombay Sapphire. We hebben ook een ruim assortiment aan jenever. Wil je meer weten over gin? Lees dan alles over de geschiedenis van gin.
 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.