Skip to main content

Likeuren

Filters voor Likeuren

Filters voor Soort

Creamlikeur (12) Overige likeuren (2)

Filters voor Acties

Acties voor iedereen (1)

Filters voor Prijs

Tot 10 euro (1) 10 tot 20 euro (7) 20 tot 30 euro (6)

Filters voor Flesformaat

35 CL (1) 50 CL (1) 70 CL (9) 100 CL (1)
Bekijk 14 producten

12 van de 15 resultaten weergegeven

Meer resultaten
Creamlikeur 12 Overige likeuren 2 Acties voor iedereen 1 Tot 10 euro 1 10 tot 20 euro 7 70 CL 9

12 van de 15 resultaten weergegeven

Meer resultaten

 

Baileys kopen

Wil jij een fles Baileys kopen? Bij Gall.nl hebben wij een aantal smaken en formaten voor je in huis. Voor 22:00 uur besteld? Dan heb jij ‘m morgen al in huis! Ontdek de smaak van deze populaire Ierse likeur. Lees hier meer over online drank bestellen.

Baileys Aanbieding

Wil je een lekkere fles Baileys kopen voor een mooie prijs? Houd dan onze actiepagina in de gaten!  Wist je dat je met de Gall & Gall klantenkaart speciale acties en kortingen krijgt op nóg meer artikelen? Vraag ‘m nu aan en krijg altijd de beste prijs!

Baileys: Whiskey met verse Ierse room

Dat Baileys een wereldwijd succesverhaal is, heb je misschien wel gemerkt. Deze mix van whiskey en room kent z’n oorsprong in Dublin, Ierland. Maar waarom is hij zo populair geworden? Ten eerste vanwege de heerlijke smaak Ten tweede omdat je er zó ontzettend veel cocktails mee kunt maken. Denk aan een Baileys espresso martini of een Baileys koffie.  Meer weten over Baileys? Vind hier meer informatie over Baileys

Baileys: de verschillende soorten en formaten

Inmiddels bestaan er een hoop varianten van Baileys. Zo heb je de Baileys caramel of de Baileys Chocolat Luxe. Wil je een lactosevrije variant? Die hebben ze ook: Baileys Almande. Ben je op zoek naar een grote fles Baileys? Kies dan de Baileys 1 liter fles.

Andere likeuren te koop

Zoek je andere goede likeuren? Bij Gall heb je genoeg te kiezen! Je hebt keuze uit de populaire merken zoals Disaronno, Licor 43, Drambuie of Cointreau. Vergeet ook niet ons ruim assortiment aan whisky te checken! Ben je op zoek naar iets fruitigs? Kies dan een lekkere limoncello.
 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.