Skip to main content

Bailey's Likeuren

Filters voor Likeuren

Filters voor Soort

Chocoladelikeur (1) Creamlikeur (13)

Filters voor Prijs

Tot 10 euro (1) 10 tot 20 euro (5) 20 tot 30 euro (8)

Filters voor Flesformaat

< 25 CL (1) 35 CL (1) 50 CL (2) 70 CL (9) 100 CL (1)
Bekijk 14 producten

Baileys kopen

Wil jij een fles Baileys kopen? Bij Gall & Gall hebben wij een aantal smaken en formaten voor je in huis. Bij Gall.nl kun je gemakkelijk en veilig jouw favoriete Baileys bestellen. Wij bezorgen de lekkerste Baileys bij je thuis! Voor 22:00 uur besteld? Dan heb jij ‘m morgen al in huis! Ontdek de smaak van deze populaire cremelikeur.

Creamlikeur 13 Tot 10 euro 1 10 tot 20 euro 5 70 CL 9

Baileys Irish Cream likeur

Baileys vindt zijn oorsprong in Ierland, waar de rijke traditie van Ierse room en Ierse whiskey samenkomt. Baileys bestaat uit een zorgvuldig samengestelde mix van hoogwaardige ingrediënten. Verse Ierse room vormt de basis van de likeur, die wordt gecombineerd met fijne Ierse whisky. Daarnaast worden subtiele aroma's van cacao en vanille toegevoegd om de unieke smaak van Baileys te creëren.

Hoe Baileys drinken?

Baileys kan op verschillende manieren worden geschonken. Geniet van de smaak van Baileys puur, rechtstreeks uit het glas of met ijs. Voeg een scheutje Baileys toe aan je koffie voor een heerlijke Irish Coffee. Baileys kan ook worden gebruikt als ingrediënt in diverse cocktails.

Verschillende soorten Baileys 

Baileys Irish Cream, de iconische likeur met zijn rijke romigheid en verleidelijke smaak, heeft in de loop der jaren talloze variaties op de markt gebracht, zoals Baileys Strawberry en Baileys Luxe chocolade. Daarnaast hebben we van Baileys volgende smaken in ons assortiment:

Baileys Tiramisu

Een eerbetoon aan het klassieke Italiaanse dessert. Deze Baileys-variant combineert de smaken van mascarpone, espresso en cacao. 

Baileys Colada 

Waan je in tropische sferen met Baileys Colada. Deze likeur brengt de zoetheid van ananas en kokosnoot samen met de romigheid van Baileys voor een zonnige smaakervaring.
 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.