Ontdek onze alcoholvrije dranken

Alcoholvrij wijntje of biertje tijdens de borrel of het diner saai? Absoluut niet! Zonder alcohol geniet je net zo van je glas, want het is gewoon net zo lekker. Ideaal als je de BOB bent, in blijde verwachting of gewoon even geen zin in alcohol hebt. Wijn, bier, champagne of bijvoorbeeld een goede cocktail: wij zetten de lekkerste alternatieven voor je op een rij als je geen alcohol wilt drinken. En nee, deze doen echt niet onder voor ‘echte’ dranken. Proost!

Alcoholvrije dranken

Alcoholvrije wijn

Lekker lang tafelen met een wijntje, maar dan zonder alcohol? Dat kan en is net zo lekker. De alcoholvrije wijnen bij Gall & Gall worden eerst als normale wijn geproduceerd. Een speciaal proces filtert hierna de alcohol uit de wijn. Hoe dat smaakt? Iets zoeter dan normaal, maar nog steeds met de smaak van echte wijn. Zelfs de trend van afgelopen zomer, Hugo wijn, is er in een alcoholvrije variant! Nieuwsgierig naar het productieproces van alcoholvrije wijn? Dat lees je hier.

Naar alcoholvrije wijnen > 

Voor de wijnliefhebber

Onze top 3
Alcoholvrije bubbels

Speciaal momentje? Wel bubbels, geen alcohol? Pak dan eens alcoholvrije champagne. Trouwens ook zonder geldige reden gewoon heel lekker. De kleintjes proosten natuurlijk ook mee met de kinderchampagne van Champomy.

Bekijk alle alcoholvrije bubbels >

Toasten met alcoholvrije champagne

Onze top 3
Liever iets anders dan wijn?

Geen zin in wijn of champagne? Geen probleem. Wat dacht je van een cocktail of een fris biertje? 


Alcoholvrije cocktails

Een alcoholvrije mojito saai? Nee, net zo gezellig! Naast de kant-en-klare alcoholvrije mixen hebben we ook alles in huis om een alcoholvrije cocktail te maken. Met de tonics van Fever Tree maak je ze helemaal af. Doe hier meer inspiratie op en release your inner bartender!

Bekijk alle alcoholvrije cocktails >

Bier zonder alcohol

Hoewel er  ‘alcoholvrij’ op het etiket staat, zit er maximaal 0,1% alcohol in. Het kleine beetje alcohol blijft er nog in om de authentieke biersmaak te behouden. Oh, en wist je trouwens dat alcoholvrij bier een stuk minder calorieën bevat dan een gewoon biertje?

Bekijk al het alcoholvrije bier >

Geen wijndrinker?

Onze top 5

  • Celebracion Mojito 6.99 Celebracion Mojito
  • Celebracion Caipirinha 6.99 Celebracion Caipirinha
  • Weihenstephaner Original Alkoholfrei 1.29 Weihenstephaner Original Alkoholfrei
  • Grolsch Radler 0.0% Grolsch Radler 0.0%
  • Somersby Apple Cider 0.0 1.55 Somersby Apple Cider 0.0

Radler 0%

Een radler is een mix van bier en citroenwater. Het verhaal gaat dat in 1922 dit drankje werd bedacht door een Beierse caféhouder. Resultaat: een verfrissend biertje. En ook in 0% variant, dus perfect voor de BOB.

Naar alle radlers >


Cider

Cider is verfrissend en een lekker alternatief op een koud biertje. Ook zonder alcohol is een glas cider fris, niet te droog en zeker niet te zoet. Serveer met ijs voor een extra verfrissende smaak.

Bekijk alle cider >


Spa rood of spa blauw

En wat als je eigenlijk helemaal niet van wijn, bier of iets anders houdt? Gelukkig hebben we ook een ruim assortiment mineraalwater voor je klaar staan. Mineraalwater is trouwens onmisbaar bij het diner. Rood, blauw of er tussenin: wat staat er bij jou op tafel? Ook heel lekker om te mengen met een siroop zoals Rose’s Lime cordial.

Bekijk al het mineraalwater >


P.S.

Je alcoholvrije wijn of champagne bestel je ook makkelijk via ons. Als cadeautje? Wij pakken de fles mooi voor je in. Maar dat wist je al, toch?