Skip to main content
image

Verrassend alcoholvrij

Alcoholvrije dranken worden steeds populairder en ze worden steeds lekkerder! Ondertussen zijn er naast alcoholvrije bier en wijn, ook alcoholvrije alternatieven voor gin, bubbels, rum, martini en jenever. En je kunt heerlijke alcoholvrije cocktails maken. Ontdek ze snel!

Try january
Januari staat in het teken van het proberen van nieuwe alcoholvrije dranken. Zo hebben we een Battle of the Mocktails georganiseerd, waarin 4 bekende influencers elke week de strijd aan gaan om de lekkerste mocktail te maken. In de Try January kalender vind je elke dag een nieuwe alcoholvrije tip. Maak eens een lekkere mocktail (alcoholvrije cocktail) of bekijk Victor's tips voor een fantastische alcoholvrij-dag!

Direct naar de alcoholvrij shop

Alcoholvrije wijnen

Lekker lang tafelen met wijn, maar dan zonder alcohol? Dat kan natuurlijk ook. Je hebt ruime keuze uit verschillende alcoholvrije wijnen. De populaire Hugo wijn is er bijvoorbeeld ook in een alcoholvrije variant. Alcoholvrije wijnen worden eerst als normale wijn geproduceerd. Een speciaal proces filtert hierna de alcohol uit de wijn. Hoe dat smaakt? Iets fruitiger dan normaal, maar nog steeds met de smaak van echte wijn.

Alcoholvrije cocktails: of wel mocktails

Maak je eigen alcoholvrije cocktail, want dat is helemaal niet moeilijk! We hebben een aantal heerlijke recepten die net zo feestelijk zijn als een cocktail met alcohol. Zo maak je de bekende namen zoals Gin-Tonic, Moscow Mule of Caipirinha gewoon alcoholvrij. Of een heerlijke fruitcocktail! Met ons assortiment alcoholvrije spirits een fluitje van een cent.

Alcoholvrije mimosa en mojito

Direct aan de slag met een alcoholvrije mimosa of mojito? Klik hieronder naar het recept en geniet ervan!

Alcoholvrije bubbels

Speciaal moment? Wel bubbels, geen alcohol? Kies dan eens alcoholvrije variant. Trouwens ook zonder geldige reden gewoon heel lekker. 'Alcoholvrije champagne' is een veelgebruikte term voor alcoholvrije mousserende wijn. Maar wist je dat er helemaal geen alcoholvrije champagne wordt gemaakt? Gelukkig zijn er een aantal alcoholvrije mousserende wijnen te krijgen. Lees meer over alcoholvrije mousserende wijn.

Bier zonder alcohol

Hoewel er ‘alcoholvrij’ op het etiket staat, zit er in Nederlandse bieren maximaal 0,1% alcohol in alcoholvrij bier. Het kleine beetje alcohol blijft er nog in om de authentieke biersmaak te behouden. Behalve als er '0.0' op het etiket staat. Oh, en wist je trouwens dat alcoholvrij bier een stuk minder calorieën bevat dan een gewoon biertje? 

Meer lezen

Nog geen genoeg van alcoholvrij? Probeer dan eens maand zonder alcohol. Met alle alcoholvrije alternatieven is dat natuurlijk helemaal niet moeilijk meer. In onze Verrassend Alcoholvrij kalender vind je voor 31 dagen tips voor de lekkerste alcoholvrije dranken. Voor je het weet is de maand al voorbij!
Onze alcoholvrije wijnen zijn getest door een testpanel. Lees alles wat zij de lekkerste alcoholvrije wijnen vinden!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.