Skip to main content

Alcoholvrije dranken worden steeds populairder en ze worden steeds lekkerder! Ondertussen zijn er naast alcoholvrije bier en wijn, ook alcoholvrije alternatieven voor gin, bubbels, rum, martini en jenever. En je kunt heerlijke alcoholvrije cocktails maken. Ontdek ze snel!

Alcoholvrije wijnen

Alcoholvrije wijnen worden eerst als normale wijn geproduceerd. Een speciaal proces filtert hierna de alcohol uit de wijn. Hoe dat smaakt? Iets fruitiger dan normaal, maar nog steeds met de smaak van echte wijn.

Alcoholvrije cocktails: of wel mocktails

Maak je eigen alcoholvrije cocktail, want dat is helemaal niet moeilijk! We hebben een aantal heerlijke recepten die net zo feestelijk zijn als een cocktail met alcohol. Zo maak je de bekende namen zoals Gin-Tonic, Moscow Mule of Caipirinha gewoon alcoholvrij. Of een heerlijke fruitcocktail! Met ons assortiment alcoholvrije spirits een fluitje van een cent.

Alcoholvrije mimosa en mojito

Direct aan de slag met een alcoholvrije mimosa of mojito? Klik hieronder naar het recept en geniet ervan!

Alcoholvrije bubbels

Wel bubbels, geen alcohol? Kies voor een alcoholvrije variant. Wist je dat 'alcoholvrije champagne' eigenlijk helemaal niet bestaat? Maar gelukkig zijn er wel genoeg alcoholvrije mousserende wijnen. Lees meer over alcoholvrije mousserende wijn.

Bier zonder alcohol

Hoewel er ‘alcoholvrij’ op het etiket staat, zit er in Nederlandse bieren maximaal 0,1% alcohol in alcoholvrij bier. Het kleine beetje alcohol blijft er nog in om de authentieke biersmaak te behouden. Behalve als er '0.0' op het etiket staat. Oh, en wist je trouwens dat alcoholvrij bier een stuk minder calorieën bevat dan een gewoon biertje? 

Meer lezen

Nog geen genoeg van alcoholvrij? Probeer dan eens maand zonder alcohol. Met alle alcoholvrije alternatieven is dat natuurlijk helemaal niet moeilijk meer. In onze Verrassend Alcoholvrij kalender vind je voor 31 dagen tips voor de lekkerste alcoholvrije dranken. Voor je het weet is de maand al voorbij!
Onze alcoholvrije wijnen zijn getest door een testpanel. Lees alles wat zij de lekkerste alcoholvrije wijnen vinden!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.