Skip to main content

Likeuren

Filters voor Likeuren

Filters voor Soort

Likeuren (4) Bitters (1) Mixlikeur (27) Overig (129)

Filters voor Prijs

10 tot 20 euro (7) 20 tot 30 euro (1)

Filters voor Acties

Voor iedereen (1)

Filters voor Inhoud

40 CL (1) 75 CL (7)

Filters voor Kenmerken

Filters voor Alcoholpercentage

Tot 20% (3) 20% tot 30% (3) 30% tot 40% (2)

Filters voor Merk

Licor 43 (1) Overig (7) Tia Maria (2)

Filters voor Soort

Koffielikeur (7) Afterdinner (1)
Bekijk 8 producten

Koffielikeur kopen?

De koffielikeur, ook wel bonenlikeur wordt genoemd, is één van de populairste drankjes in Nederland. Je vindt bij Gall & Gall daarom een breed assortiment om uit te kiezen. En plaats je jouw bestelling vóór 22:00 uur, dan geniet je morgen al van jouw heerlijke koffielikeur.

Koffielikeur aanbieding

Houd je net zoveel van voordeel als van een lekkere koffielikeur? Bekijk de Gall actiepagina om erachter te komen welke likeuren we nu in de aanbieding hebben. Of je nou houd van Licor 43, Baileys of Malibu, Gall & Gall heeft voor ieder wat wils.

Tia Maria of Kahlua? Vind jouw favoriete koffielikeur

Koffielikeur wordt gemaakt van koffiebonen en past perfect bij ons koffieland. Drink jouw favoriete variant puur of schenk ‘m in je koffie. Perfect na een heerlijk diner, bij een dessert of gewoon als onderdeel van je avond. 

Nog meer over koffielikeur

Deze veelzijdige drank maakt dat we er niet over uitgesproken raken. Lees bijvoorbeeld over de top 5 after dinner likeuren van onze smaak experts en een heerlijk recept voor crème brûlée met koffielikeur om thuis te maken. Naast koffielikeur hebben we ook een ruim assortiment van andere smaakvolle likeuren, zoals vruchtenlikeuren, cream likeuren, kruidenlikeuren of whisky likeuren.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.