Skip to main content
Kijk hier voor alle actuele informatie m.b.t. het coronavirus en onze winkels.

Champagne

Filters voor Champagne

Filters voor Soort

Filters voor Prijs

 • 10 tot 20 euro (1)
 • 20 tot 30 (1)
 • 30 euro en meer (12)

Filters voor Acties

 • Voor iedereen (5)

Filters voor Merk

 • Pommery (14)
 • Veuve Clicquot (19)
 • Moët & Chandon (26)
 • Piper Heidsieck (6)
 • Oudinot (3)
 • Mumm (1)
 • Ruinart (9)
 • Dom Perignon (5)
 • Overig (54)

Filters voor Afwijkend formaat

 • Kleine flesjes (<75cl) (2)
 • Magnum (150cl) (3)

Filters voor Land

Filters voor Kleur

Bekijk 14 producten
Gefilterd op:
Champagne
(9)
Prijswinnend
Champagne
(2)
Prijswinnend
Champagne
(2)
Prijswinnend
Champagne
Champagne
Champagne
Champagne
(2)
Prijswinnend
Champagne
(1)
Prijswinnend
Champagne
(2)
Prijswinnend

CHAMPAGNE KOPEN

Wil je een fles champagne kopen? Met meer dan 130 champagnes heeft Gall & Gall champagnes voor elk budget en iedere smaak. De webshop van Gall.nl geeft je toegang tot alle soorten en maten. Daarom kun je voor iedere gelegenheid bij ons terecht! Wil je meer weten over champagne? Lees hier alles over de geschiedenis van champagne en de de verschillen tussen champagne, cava en prosecco.

CHAMPAGNE ONLINE BESTELLEN

Bestel jouw fles champagne gemakkelijk online en laat ‘m bezorgen. Wil je morgen al proosten? Wanneer je de champagne voor 22:00 uur online koopt, heb je ‘m morgen in huis. Gall bezorgt overal in Nederland, van Zuid-Limburg tot aan Vlieland. Lees alles online drank bestellen op Gall.nl.

CHAMPAGNE AANBIEDING

Houd je van Moët & Chandon of Pommery champagne? Wat je budget ook is, je betaalt natuurlijk liever niet teveel voor jouw fles. Bekijk daarom regelmatig onze actiepagina om te zien welke champagne er in de aanbieding is. In het bezit van onze Gall & Gall klantenkaart? Dan krijg je nog eens extra korting! Dan krijg je als kaarthouder ook nog eens extra korting.

CHAMPAGNE SOORTEN: KIES JOUW FAVORIET

Champagne is verkrijgbaar in twee heerlijk soorten. De meest voorkomende variant is de brut. Deze champagne is zeer fris van smaak. Drink je liever een zoetere champagne? Probeer dan de demi-sec variant. Beide varianten van de Bollinger champagne koop je online. Ben je meer een rosé liefhebber? Probeer dan eens de rosé champagne, een elegante champagne vol met fruitsmaken. 
In onze webshop vind je meer dan 20 verschillende merken champagne, waaronder Ruinart champagne. Houd je van elegantie? Bestel dan online de befaamde Dom Pérignon. Ook wanneer je op zoek bent naar een andere prijscategorie kun je bij Gall.nl heerlijke champagnes bestellen. Ontkurk in dat geval de frisse Laurent Perrier champagne, een heerlijke fles bubbels voor tijdens oud en nieuw of gewoon voor elk ander feestelijk moment!

Ben je meer een rosé liefhebber? Probeer dan eens de rosé champagne, een elegante champagne vol met fruitsmaken. In onze webshop vind je meer dan 20 verschillende merken champagne, waaronder Dom Pérignon, Laurent Perrier en Ruinart Champagne. Houd je van elegantie? Bestel dan online de befaamde Perignon. Ook wanneer je op zoek bent naar een andere prijscategorie kun je bij Gall.nl heerlijke champagnes bestellen. Ontkurk in dat geval dit jaar de frisse Laurent Perrier champagne, een heerlijke fles bubbels voor tijdens oud en nieuw of gewoon wanneer je iets anders te vieren hebt!

JÉROBOAM OF MAGNUM CHAMPAGNE

Voor wie het groots aanpakt vind je de Jéroboams en Magnum champagnes in ons assortiment. Met een Magnum fles champagne schenk je tussen de 12 en 14 glazen in. Voor het dubbele daarvan moet je bij de Jéroboam zijn! Daarmee maak je pas écht een ‘grand entrance’!

BIOLOGISCHE CHAMPAGNE

Zelfs voor biologische champagne kun je bij Gall & Gall terecht. Pommery produceert een fles die van top tot teen ecologisch verantwoord is. Niet alleen bij de productie van de champagne houden ze rekening met het milieu. Ook bij de productie van de fles zelf, zo is voor het etiket en de inkt gekozen voor duurzame materialen.

PRIJSWINNENDE CHAMPAGNE

Champagne behoort tot de top van de wijnwereld. Maar ook die top kent een top! Vele wijnen zijn gekeurd en bekroond door erkende wijnspecialisten. Bestel nu een prijswinnende champagne. Ben je benieuwd welke dat zijn? Bekijk al onze prijswinnende wijnen.

CHAMPAGNE CADEAU

Is er iemand jarig, geslaagd of gewoon bijzonder? Geef dan een champagne cadeau. Want wat is er feestelijker dan een fles bubbels?  Bestel de champagne en laat ‘m direct bij het feestvarken thuis bezorgen. Kijk voor inspiratie eens op de champagne cadeaupagina.