Skip to main content
image

Gin cocktails

Van alle sterke dranken heeft gin een van de meest uitgesproken smaken. Wél lekker makkelijk te combineren. Gin past namelijk bij zowel zoet als hartig. Iedereen grijpt al snel naar de gin en tonic maar er zijn zoveel meer mogelijkheden. Wij zetten de 10 beste gin cocktails, en alles wat je ervoor nodig hebt, op een rij.

Top 10 gin cocktails

De meest bekende en lekkerste cocktails met gin hebben we voor je op een rijtje gezet. Vind je favoriet en haal meteen de bijpassende fles in huis! Alle gin >

Top 10 gin cocktails
image

Gin-tonic variaties

De beste gin-tonic maak je natuurlijk met jouw lievelings gin! Er zijn heel veel merken en elk merk heeft de best bijpassende garnering.

Zo is in een gin-tonic met Beefeater of Damrak een partje sinaasappel de perfecte match en serveer je Bombay, Gordon's of Tanqueray met tonic en een partje limoen. En Hendricks is het lekkerste met een sliert komkommer. Lees alles over de garnering van je gin-tonic.

Maar je kunt je gin-tonic nog lekkerder maken door er fruit aan toe te voegen. Bekijk hieronder alle fruitige gin-tonics.

Kruidige gin cocktails

Geen zin in fruit, maar liever iets pittigers? Kies dan voor een gin cocktail met kruiden! Want met kruiden in je cocktail kun je ook hele lekkere cocktails maken. Hieronder hebben we er 6 voor je uitgelicht: probeer het eens!

Nog meer gin cocktails

Op zoek naar nog een andere cocktail? Hieronder vind je nog een aantal cocktails waar je onder andere gin voor nodig hebt. Bijvoorbeeld de Negroni Spumante met bubbels! Probeer ze eens!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.