Skip to main content

Whisky

Filters voor Whisky

Filters voor Prijs

15 tot 20 euro (1) 20 tot 30 euro (16) 30 euro en meer (16)

Filters voor Land

Verenigde Staten (33)

Filters voor Acties

Voor kaarthouders (1) Voor iedereen (9)

Filters voor Soort

Malt (320) Blend (160) Bourbon (33) Accessoires (2)

Filters voor Merk

Jack Daniels (1) Jim Beam (4) Overig (28)

Filters voor Kenmerken

Prijswinnend (8) Int. Wine & Spirits Competition (2)

Filters voor Inhoud

100 cl (7) 70 cl (25) 50 cl (1)
Bekijk 33 producten
Gefilterd op:

Bourbon kopen

Is bourbon helemaal jouw drank? Dan ben je bij Gall & Gall aan het goede adres. Met bijna 60 verschillende soorten is er een ruim aanbod beschikbaar van deze whiskysoort. Heb je geen tijd of zin om naar de winkel te gaan? Bestel jouw bourbon dan online! Als je bij Gall.nl vóór 22:00 uur bestelt, staat jouw fles morgen voor je neus. En Gall bezorgt in heel Nederland

Bourbon aanbieding

Koop jouw bourbon tegen de scherpste prijs. Gall & Gall heeft regelmatig aanbiedingen en kortingen op bourbon. Kijk regelmatig op de actiepagina en blijf op de hoogte! Wist je dat je met de Gall & Gall klantenkaart vaak nog 10% extra korting pakt? 

Van Bulleit bourbon tot Four Roses: vind jouw merk

Heb jij al een favoriet bouron merk? Zo niet, met het ruime aanbod valt er genoeg te ontdekken. Probeer eens de Elijah Craig of de Heaven Hill. Dit zijn echte bestsellers. Ben je er nog niet over uit wat jouw smaak is? Bekijk dan alle verschillende smaken whisky. In onze winkel vind je daarna snel de selectie die bij jou past.

Bourbon of whisky?

Bourbon is een whiskysoort. Kenmerkend voor deze soort is dat hij uit de Verenigde Staten komt en wordt gemaakt van minimaal 51% mais. En zo zijn er nog meer vereisten! Meer leren? Lees alles over bourbon. Of ontdek andere hoeken van de whiskywereld en bekijk alle whisky's op Gall & Gall.