Whisky

De beste whisky aanbiedingen bij Gall.nl

Op deze pagina vind je snel en eenvoudig de mooiste whisky's! Van mild en krachtig tot Japanse en exclusieve whisky, bij Gall & Gall vind je online altijd de lekkerste whisky's voor ieder budget. Weinig tijd? Bestel je voor 22:00, dan heb je hem morgen al thuis, op kantoor of op de camping bezorgd. Lees meer over online drank bestellen bij gall.nl

Elke twee weken vind je bij Gall & Gall de mooiste whisky aanbiedingen en verlagen we tijdelijk de prijs. Een brede selectie van diverse soorten whisky die tijdelijk in prijs zijn verlaagd. Van de meest luxe whisky’s tot aan whisky’s in het lagere prijs klassement. Zo vind je altijd een whisky aanbieding die bij je past! 

Whisky

voordeel
Welke whisky moet ik kiezen?

Om het kiezen wat makkelijker te maken zijn de whisky's ingedeeld in 4 smaken. 

Ben je beginner en weet je het niet zo goed? Ontdek hier de meeste geschikte whisky's voor beginnende whisky drinkers. Zo maak je niet de fout door een te zware whisky te kopen voor de beginner of een te zachte whisky voor een fervente drinker. Meer weten over whisky smaken? Lees dan alles over de 4 smaken van whisky en ontdek wat jouw whisky is! 

Malt en Blended whisky

Malt whisky’s

Gall & Gall heeft meer dan 350+ malt whisky in het assortiment. Deze kan je onder verdelen in single en blended Malt whisky. Een single malt wordt gemaakt van whisky van maar één distilleerderij. De Schotse Single Malt is daarvan een van de populairste. Wanneer er meerdere single malt whisky's samengevoegd worden, ontstaat er blended malt. 

De smaak van de malts verraadt de herkomst van de whisky. Want de kwaliteit van het water, gerst, turf en het soort vat (meestal sherry en bourbon, maar soms ook port of rum) geven elke malt een eigen kleur, eigen smaak en eigen geur.

Bekijk alle malt whisky's >

Blends

Bij Gall & Gall vind je meer dan 130 blends. Elke blended whisky is een unieke samenstelling van graan en malt whisky’s. De Master Blenders van de verschillende whiskyhuizen componeren uit verschillende vaten malt en grain whisky’s hun eigen karakteristieke blend van het huis. Blended whisky’s zijn zachter van smaak dan ‘ruwere’ Single Malts.

Bekijk alle blended whisky's >