Wijn

Korting op

Kerstwijnen
Kaarthouders korting

op wijn
Hoe ruik je rode wijn

Lekkerste wijn

Bij je gerecht

Altijd 10% korting op wijn met de klantenkaart

Met de klantenkaart profiteer van 10% korting op wijn, mousserende wijnen en whisky* (behalve op actiewijnen), speciale wijnaanbiedingen, ontvang je het magazine PROEF! en nog veel meer voordelen.

Bekijk alle voordelen van de Klantenkaart >

Bijzondere topwijn met korting

Ook op de bijzondere wijnen en wijnen uit onze topselectie ontvang je 10% korting met de klantenkaart. Zoals Barolo, Valpolicella, Chablis, Bourgogne, Château Pindefleur en nog meer topwijnen.

Bekijk alle topwijnen >

Door onze klanten

Best beoordeeld

Alamos; dé Argentijnse charmeur

De Alamos Malbec; zacht voor de mond, goed voor het hart en warm in de afdronk. Een raszuivere Malbec om tot op het bot van te genieten.

Lees meer

Een favoriet hier in huis!

Deze wijn is al jaren een favoriet van mij, ik heb hem via mijn schoonfamilie leren kennen. Nieuw Zeeland is een lastig klimaat voor deze druiven om in te groeien waardoor er elk jaar maar een kleine oogst is, de keerkant hiervan is dat de druiven die geoogst worden van hoge kwaliteit en goede smaak zijn en dit komt zeker ook terug in de wijn zelf. De geur is sterk en vol, maar uitnodigend. De passievrucht en grapefruit komen zeker tot hun recht in deze verukkelijke wijn met een zurige, citrustachtige afdronk. Heerlijk bij een visgerecht of gewoon als borrelwijn, hij ligt bij mij altijd op voorraad.

Lees meer

Voor elk moment de juiste wijn bij Gall & Gall

Bij Gall & Gall zijn we altijd op zoek naar de beste druif en het verhaal van zijn oorsprong. Deze verhalen, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles, verhalen die je ook echt kunt proeven, gaan we je hier vertellen. Ons motto is niet voor niets: “iedereen een kenner”. Of je nu de perfecte wijn bij het eten zoekt, de lekkerste rosé voor in de zomer of hét cadeau voor je buurman. Gall & Gall biedt wijnen voor ieders smaak en elk budget mét een mooi verhaal hier achter. Of ga eens voor een van de 600 wijnen met een lauwerkrans. Dan weet je zeker dat je goed zit.

Word ook een kenner! Laat onze beste selectie wijn bezorgen via de online shop of bezoek ėėn van onze Gall & Gall vestigingen in heel Nederland. Proost!