Skip to main content

Esbjaerg Wodka

Filters voor Wodka

Filters voor Soort

Wodka (4)

Filters voor Acties

Acties voor iedereen (1)

Filters voor Prijs

Tot 10 euro (1) 10 tot 15 euro (1) 15 tot 20 euro (2)

Filters voor Flesformaat

100 CL (1) 70 CL (1) 50 CL (1) < 25 CL (1)
Bekijk 4 producten
Wodka 4 Acties voor iedereen 1 Tot 10 euro 1 100 CL 1

 

Esbjærg Vodka kopen

Wodka is een drank die al vóór de Tweede Wereldoorlog razend populair was. Ook vandaag de dag is wodka niet weg te denken is uit alle bars en cafés. Maar zeg nou zelf, thuis een glaasje drinken is ook wel erg lekker he? Je koopt Esbjærg Vodka bij Gall & Gall! Bestel je vóór 22:00 uur? Dan heb je morgen al een fles in huis.

Esbjærg Vodka aanbieding

Ben jij op zoek naar een fles Esbjærg Vodka, maar dan tegen een scherp prijsje? Dan is onze actiepagina een aanrader. Hier staan regelmatig Esbjærg aanbiedingen op die je niet aan je neus voorbij mag laten gaan. 

Esbjærg Vodka: 1 liter of 50 cl fles

Esbjærg kent zijn oorsprong in het Deense visserstadje Esbjærg. Bij Esbjærg vinden ze dat echte wodka zacht, puur, helder, feestelijk en bijzonder moet zijn. Esbjærg Vodka tikt deze punten allemaal af. Zo wordt de wodka boven actieve houtskool gefilterd waardoor er een bijzonder zachte smaak ontstaat. De puurheid heeft deze wodka te danken aan de fijnste tarwegraan alcohol. Esbjærg bevat een alcoholpercentage van 40% en is zeer geschikt voor om mee te mixen.

Een bijzondere variant: Copper Vodka

Esbjærg Vodka Copper Edition is een wodka die gemaakt wordt van zuivere graanalcohol en gedistilleerd is in een Copper Pot Still. De distillatie in koper zorgt voor een bijzondere pure en ultra zachte smaak en een granige bite. Esbjærg Copper komt het beste tot z’n recht on the rocks of in een cocktail! 

Esbjærg vodka mixen

Naast puur is Esbjærg ook heel geschikt als de basis voor een lekkere cocktail. Drink jij graag frisse cocktails? Probeer eens de Green Spirit. Liever eentje met een scherp randje? Shake dan een Bloody Mary. We leggen je graag uit hoe je deze cocktails makkelijk thuis maakt! Een andere wodka proberen? Bekijk ons assortiment aan wodka en kies jouw favoriet. Wil je meer weten over de oorsprong van wodka? Wij praten je helemaal bij! 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.